zondag 28 maart 2010

Single Chris de Roo na 5 jaar ook landelijk verkrijgbaar

Chris de Roo: Ergens hier op de wereld (17)

Emmenaar Chris de Roo scoorde vorig jaar zijn eerste hit met ‘Wat een ander ook zegt’ (#26). Chris, geboren in 1978, heeft in zijn leven diverse mensen geïmiteerd. In de miniplaybackshow van Henny Huisman was het Prince, dertien later koos hij in de Soundmixshow (van diezelfde Henny), voor René Froger. En ‘Wat een ander ook zegt’ was een cover van André Hazes.


Het nummer ‘Ergens hier op de wereld’ schijnt veel mensen aan te spreken. Dat blijkt niet alleen uit de hoge notering, binnen op #17, maar ook uit filmpjes op YouTube, waarbij mensen hun dierbaren een eerbetoon brengen, waarbij het nummer van Chris de Roo wordt gebruikt. Chris zong het nummer voor het eerst op 3 augustus 2005 in de Amsterdam ArenA tijdens de open dag van Ajax. Nu, bijna vijf jaar later, is het nummer ook landelijk uitgebracht.

Naast zingen heeft de 32-jarige Chris zijn eigen bedrijf ‘Showtime Entertainment’, dat onder andere artiesten begeleidt en cd-opnames regelt. Daarnaast regelt het bedrijf ook artiesten voor feesten en partijen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten