vrijdag 28 november 2014

Hitflits : tweede #1-album dit jaar voor Anouk, eerste #1-hit voor Ed Sheeran

Haar zes voorgaande albums belandden alle op de eerste plaats. Dus het zou wel vreemd zijn als dat met haar nieuwe album niet zou gebeuren. Maak je dus geen zorgen, Paradise And Back Again, het negende studioalbum van Anouk, knalt gewoon binnen op de eerste plaats van de Album Top 100. Daarmee scoort ze in totaal haar elfde #1-album, waarvan er tien vanuit het niets op #1 belandden. Alleen Together Alone had daar in 1997 twee weken voor nodig. Vanavond schuift Anouk aan bij RTL Late Night.

Paradise And Back Again is het tweede album dit jaar van Anouk dat de eerste plaats behaald. In maart bereikte Live At Symphonica In Rosso ook al de top. Twee albums in één jaar op #1 is geen record, maar wel bijzonder. Vorig jaar lukte het Jan Smit ook met Live In Ahoy – Jubileumconcert 2012 (in maart) en  Unplugged – De Rockfield Sessies (in november).

TOP 5

1. EW  Anouk: Paradise And Back Again
2. (3)   Kinderen voor Kinderen: Feest! Deel 35 (incl. de DVD  Live In Concert 20014 – Feest 35)
3 .(2)   Pink Floyd: The Endless River
4. (6)   Kinderen voor Kinderen: De Allergrootste Hits Van Kinderen Voor Kinderen – Waanzinnig Gedroomd (stond in september op #1)
5. (1)   One Direction: Four

Op #7 gaat Beyoncé van Beyoncé op herhaling. Aanleiding hiervoor is de release van een limited edition van het album, de zogenaande Platinum Edition. Naast de cd + DVD die vorig jaar verschenen, zitten daar nu ook nog een live DVD met tien nummers plus een cd met drie remixen en twee nieuwe nummers bij: ‘7/11’ (op #84) en ‘Ring off’. Niet verwonderlijk dus dat het album op herhaling gaat, na een afwezigheid van ruim een maand.

Het restant eerste weeks noteringen:
#11 David Guetta: Listen
#15 Coldplay: Ghost Stories – Live 2014
#17 Various Artists: Gitaarlem
#24 Django Wagner: Samen … Live In Concert
#26 de Staat: Vinticious Versions
#37 Feis: Hard Van Buiten, Gebroken Van Binnen
#40 Tee Set: Mythology
#47 Bryan Ferry: Avonmore
#55 il Divo:  A Musical Affair – Live in Japan
#65 Herbert Grönemeyer: Dauernd Jetzt
#74 Trace: Birds
#87 Gerard Joling; Christmas - The Birth Of Love
#88 Mayfly: Mayfly

SINGLES

In de tiende week stijgt ‘Thinking out loud’ van Ed Sheeran naar de eerste plaats van de Single Top 100. Aanvankelijk was het nummer een track van zijn album X, dat in juni uitkwam en stond twee weken genoteerd, met als hoogste plaats #45.

Pas vijf maanden later werd ‘Thinking out loud’ alsnog op single uitgebracht en ging op herhaling op #60. Daarna ging het snel, via #27, 20, 8 en twee keer 3, belandde het nummer vorige week op de tweede plaats. Een optreden vorige week vrijdag in RTL Late Night geeft ‘Thinking out loud’ het laatste zetje naar de eerste plaats. Daarmee overtreft ‘Thinking out loud’ de grootste hit van Ed Sheeran tot nu toe ‘The A team’, dat in februari 2012 tot #2 kwam.

Naast ‘Thinking out loud’ staat Ed Sheeran nog met zes andere nummers genoteerd, waaronder twee nieuwe noteringen.

TOP 5

1. (2)   Ed Sheeran: Thinking out loud
2. (1)   Mr. Probz: Nothing really matters to me
3. (5)   David Guetta feat. Sam Martin: Dangerous
4. (3)   Aronchupa: I’m an albatraoz
5. (14) Hozier: Take me to church

‘Do they know it’s christmas?’ van Band aid 30, vorige week op #4, valt ver terug naar #54. Het ziet er naar uit dat het nummer in de Britse hitparade nog een week bovenaan blijft staan. Directe concurrent is 'These days' van Take that. Zondag weten we het!

Naast Hozier op #5, zijn de volgende nummers ook nieuw bij de bovenste tien:
#8 (52) Yellow claw feat. Ayden: Till it hurts
#10 (12) Sheppard: Geronimo

De belangrijkste stijgers op een rijtje:
#14 (24) Mark Ronson feat. Bruno Mars: Uptown funk
#21 (35) Calvin Harris feat. Ellie Goulding: Outside
#45 (55) Meghan Trainor: Lips are moving
#57 (78) the Avevier: Fade out lines (nieuwe Megahit)
#62 (85) Selena Gomez: The heart wants what it wants

Hier volgen alle eerste weeks noteringen:
#56 James Newton Howard: The hanging tree
#67 Yes-R feat. Charlottte: Koninkrijk
#76 Imagine dragons: I bet my life
#84 Beyoncé: 7/11
#85 Selah Sue: Alone
#94/#97 Ed Sheeran: Photograph / One

Na het weekend zijn we er weer met een nieuwe Megaman. Morgen, zaterdag, kun je voor de albumsnippers terecht op de nieuwspagina van 3FM.

zondag 23 november 2014

Megaman bij week 47 – 22 november 2014

‘Nothing really matters’ kanshebber voor de kersthit van 2014

En verder in deze Megaman:
Band aid 30 loopt #1-notering mis door streaming, Racoon voor derde keer naar HMH. 40ste week voor ‘Mag ik dan bij jou’ en Tom Odell covert the Beatles.

Slechts vier dagen had One direction nodig om de eerste plaats te pakken in de Album Top 100. Je leest er alles over in de albumsnippers op de nieuwspagina van 3FM.

Volg ons op Twitter en je hoeft niets meer te missen.

‘Nothing really matters’ is op weg om de kersthit van 2014 te worden

#1 Mr. Probz: Nothing really matters        *** zesde week op #1 ***

Nog geen Voice-kandidaat te bekennen en dus blijft ‘Nothing really matters’ van Mr. Probz voor de zesde week de bovenste beste in de Single Top 100 en is inmiddels een kanshebber voor de kersthit van 2014. Het is echter nog vier weken tot kerst, dus er kan nog van alles gebeuren. Wellicht volgende week al, want Ed Sheeran zit met ‘Thinking out loud’ op de hielen van ‘Nothing really matters’!

‘Waves’ gaat nog jaren mee (6)

Intussen gaat zijn vorige single ‘Waves’ heen en weer. Vorige week leverde het nummer twee plaatsen in, deze week stijgt het twee plaatsen en staat in de 82e week weer op #26. Op  deze manier haalt het nummer het aantal weken van ‘Let her go’ van Passenger wel. Dat nummer, gezakt naar #69, is nu met 109 weken het langst genoteerde nummer ooit.

Tot voor twee weken was het langst genoteerde nummer ‘I gotta feeling’ van the Black eyed peas, dat in 2011 na 108 weken uit de hitparade viel. Niet omdat het minder werd gedownload voor een notering, maar omdat de platenmaatschappij nieuw material wilde uitbrengen. De lange run dankt ‘Let her go’ aan streaming.

Band aid 30 mist streaming

#4 Band aid 30: Do they know it’s Christmas?                                     *** hoogste eerste weeks ***

Over een maand, op 22 december 2014, is het exact 30 jaar geleden dat ‘Do they know it’s christmas?’ van Band aid binnenkwam op de eerste plaats van de toenmalige Nationale Hitparade. In de eerste week waren er meer dan 70.000 van verkocht, goed voor een elfde plaats in het jaaroverzicht.

Die aantallen worden allang niet meer bereikt. Van de nieuwe versie van ‘Do they know it’s christmas?’ door Band aid 30 zijn zo’n 7.000 stuks gedownload, 10% dus van de eerste versie. Toch zijn die 7.000 niet genoeg om #1 te komen, want anno 2014 telt ook streaming mee. En aangezien Band aid 30 niet op Spotify staat, loopt het nummer de eerste plaats mis.

Sterker, Band aid 30 komt slechts binnen op de vierde plaats! Op 8 december verschijnt de fysieke cd-single van Band aid 30. Maar of er dan wel genoeg kopers zullen zijn die het nummer op #1 krijgen, valt zeer te betwijfelen.

Ontstaansgeschiedenis van Band aid 30

Nog maar twaalf dagen geleden, op 10 november 2014, kondigde Sir Bob Geldof een nieuwe versie aan van zijn ‘Do they know it’s christmas’ door Band aid. In 1984 verscheen de eerste versie met als doel geld in te zamelen voor de hongersnood in Ethiopië (Oost-Afrika). Anno 2014 is het doel opnieuw Afrika (West), maar nu voor de bestrijding van de ziekte Ebola.
Op 15 november stond het neusje van de popmuziek in de Sam West Studios in Notting Hill, dezelfde studio als 30 jaar geleden. De dag daarna werd de videoclip gepresenteerd in de Britse X Factor. Afgelopen maandag, 17 november, verscheen de download van de nieuwe versie, die in no-time #1 stond in 52 landen. Bono, zanger van U2 is de enige die aan zowel de eerste, derde als de vierde versie meewerkte. Chris Martin van Coldplay werkte mee aan Band aid 20 en Band aid 30.

bedankt

Anno 2014 staat niet iedereen te springen om mee te doen aan een project als Band aid. Bob Geldof had Adele gevraagd om mee te doen, maar die bedankte er voor. Wel maakte ze een niet nader te noemen bedrag over aan het goede doel.

niet bedelen om geld

Lily Allen weigerde haar medewerking ook. Lily: “Ik kreeg een mail of ik mee wilde doen. Het is moeilijk om uit te leggen waarom ik niet wilde meedoen, zonder als een stom mens te klinken. Ik vind het gewoon prettiger om zelf geld te geven en op die manier aandacht te vragen voor een goed doel, dan met een groep andere mensen te gaan vragen om geld.” Daarnaast had ze het gevoel niet bij het clubje te horen van artiesten die allemaal heel succesvol zijn. Lily: “Ik denk niet dat ik er boven sta, maar er juist onder. Het voelt gewoon niet helemaal goed.”

line-up Band aid 30

Uiteindelijk deden de volgende artiesten mee aan Band aid 30:
Bastille
Bono (zanger U2)
Clean Bandit
Alfie Deyes
Disclosure
Paloma Faith
Guy Garvey (zanger Elbow)
Ellie Goulding
Angélique Kidjo
Chris Martin (zanger Coldplay)
Olly Murs
Sinéad O’Connor
One Direction
Rita Ora
Emeli Sandé
Seal
Ed Sheeran
Sam Smith
Joe Sugg
Zoe Sugg
Underworld (doet de remix)
Jessie Ware

De volgende personen zorgden voor het muzikale gedeelte:
Milan Neil Amin-Smith (van Clean Bandit) – viool
Grace Chatto (van Clean Bandit) – cello
Roger Taylor (van Queen) – drums

De productie was in handen van Paul Epworth, bekend van zijn werk met onder andere Adele

Band aid 30 is een initiatief van Bob Geldof en Midge Ure (zanger Ultravox), die het nummer schreven in 1984. De versie van Band aid 30 verschilt tekstueel iets van de drie voorgaande versies. Aangezien het nu niet gaat om hongerende kinderen maar om een Ebola epidemie, is de tekst daarop aangepast:

“Where the only water flowing is the bitter sting of tears” werd
 “Where a kiss of love can kill you and there's death in every tear”
en
“Well tonight thank God it's them instead of you” (de zin die Bono op drie versies zingt) werd
“Well tonight we're reaching out and touching you”

andere versies

In meerdere landen, waaronder Spanje, Duitsland en Frankrijk is een eigen versie van ‘Do they know it’s christmas?’ in de maak. Carla Bruni, vrouw van ex-president Nicolas Sarkozy, werd benaderd door Geldof met het verzoek om een Franse versie te maken. Zij vertaalde het nummer in ‘Noël est là’. Bruni zelf en Vanessa Paradis en Maitre Gims zingen het nummer. Geruchten doen de ronde dat Johnny Halliday (de Marco Borsato van Frankrijk) en Daft punk ook mee doen, maar dat is (nog) niet bevestigd. David Guetta doet de remix. De Franse versie komt 1 december uit.

Nederlandse versie

Ook het programma De Wereld Draait Door wil een steentje bijdragen en vroeg Jan Rot om een Nederlandse tekst te schrijven. Rot, bekend van onder andere vertalingen van de musical ‘Hair’ en ‘Tommy’, maakte een bijna letterlijke vertaling. Alleen bij de zin ‘Feed the world’ wijkte hij af, vanwege de ramp rond Ebola, en maakte er van ‘geef meer geld, laat maar zien wat kerstmis is’.
Intussen had het programma al hun muzikale vrienden gevraagd om mee te werken. Afgelopen maandag, 17 november 2014, stond een keur van Nederlandse muzikanten in De Gashouder in Amsterdam en bracht die avond de Nederlandse versie van ‘Do they know it’s christmas?’, getiteld ‘Doen ze daar aan kerstmis’. Het nummer kon later die avond worden gedownload, waarbij Muziek Kopen als profider optrad.

Maar nog voordat het nummer te koop was, liepen de sociale media vol. Niet met complimenten, maar met afkeuring. Over de artiesten (b-artiesten) en over het nummer (de tekst en vals gezongen). Hoe goed bedoelt ook van het tv-programma, deze versie zal geen geld ophalen voor het uiteindelijke doel: bestrijding van Ebola. We hopen dat in de komende week, waarin veel aandacht besteed zal worden aan de ziekte en de gevolgen voor de Afrikaanse landen, maar ook voor de rest van de wereld, dat wel het geval zal zijn. Tot nu toe is er € 3,5 miljoen ingezameld, het einddoel is € 15 miljoen.

eerste versie nog steeds populairste

Misschien wel uit pure frustratie vanwege de nieuwe versie(s), is de eerste versie van ‘Do they know it’s christmas?’ van Band aid uit 1984 ook flink gedownload. Nog niet voldoende voor een notering (het nummer staat in de Bubbling Under, de wachtkamer van de Single Top 100 op #189), maar dat gaat zeker gebeuren voor de kerst. Dat zal dan de negende keer zijn.

4x een hit …

Do they know it’s christmas?’ is nu voor de vierde keer een hit. Alleen de eerste versie wist de eerste plaats te halen. Band aid II bleef in 1989 steken op #20 en Band aid 20 wist in 2004 de derde plaats te halen.

maar geen record

Vier keer is echter geen record, dat staat op naam van ‘Kom van dat dak af’ van Peter Koelewijn en zijn Rockets, dat vijf keer een notering kreeg. De eerste versie scoorde in 1960 (#1), een heruitgave in 1971 (#7), de live versie in 1981 (#7), de rapversie van Peter met Miker-G & DJ Sven in 1989 (#3) en als ‘Kom van dat gras af’, door Cock van der Palm in 1996 (#38).

4x #1 voor ‘Do they know it’s christmas?’

Bij ons dus (nog) geen #1 voor Band aid 30. Maar in de Britse hitparade was al vanaf de presentatie in de uitzending van de X Factor op zaterdag, duidelijk dat het daar gewoon de eerste plaats zou pakken, net als de drie voorgaande versies dat deden.

Op dinsdag, na één verkoopdag, waren er al meer dan 200.000 van Do they know it’s christmas?’ van Band aid 30 gedownload, ongeveer hetzelde aantal als van de eerste versie in 1984 … na twee dagen! Daarvan gingen er in de eerste week 297.000 van over de toonbank, toen nog geheel fysiek! Dat aantal is in de afgelopen zes dagen (ma-za) overtroffen, want er zijn meer dan 314.000 stuks van Band aid 30 gedownload, het hoogste aantal dit jaar voor een #1-hit.

Racoon voor derde keer naar Heineken Music Hall

#41 Racoon: Brick by brick

Vraagje: wat is de overeenkomst tussen ‘Brick by brick’ van Racoon (op #41) en ‘Uptown funk!’ van Mark Ronson feat. Bruno Mars (op #24)
Antwoord: beide zijn/waren Megahit op 3FM én Top Song op Radio 2. Waarbij Radio 2 vorige week voor Racoon koos en 3FM deze week. Voor ‘Uptown funk!’ ligt het net andersom!
‘Brick by brick’ is inmiddels de tiende Megahit voor Racoon, de eerste was ‘Feel like flying’ (#69 in 2000). Dat was tevens hun eerste hit, dus we kunnen wel stellen dat 3FM aan de wieg heeft gestaan van het succes van de Zeeuwse band. ‘Brick by brick’ is de voorloper van het album All In Good Time dat in januari 2015 verschijnt. Daarna gaat de band op tournee en doet op 24 april de Heineken Music Hall in Amsterdam aan, voor de derde keer inmiddels. Op 17 maart 2013 en 24 april 2014 stonden ze daar ook al.

40ste week voor Mag ik dan bij jou

#60 Claudia de Breij: Mag ik dan bij jou  *** hit op herhaling ***

Opnieuw, nu voor de negende keer (!), gaat ‘Mag ik dan bij jou’ van Claudia de Breij op herhaling. Het nummer, afkomstig uit haar theatervoorstelling Hete Vrede uit 2009, kwam in 2011 beschikbaar als download en bereikte op 1 februari van dit jaar de tweede plaats.

De aanleiding voor de hitruns, is verschillend. TV-optredens, maar ook het overlijden van Prins Willem Friso en de ramp met de MH17. Al drie jaar lang biedt het nummer troost en hoop aan mensen. Op 10 september kregen Claudia en Sander Geboers en Rogier Wagenaar, de twee componisten, een platina plaat voor de verkoop van meer dan 30.000 downloads.

De aanleiding voor de negende herhalingsrun is tweeërlei. Aan de ene kant haar afscheid van 3FM (waarover zo dadelijk meer) en aan de andere kant het winnen van de Zilveren Radioster op donderdag 13 november voor ‘beste radiopresentatrice’. Acht keer was ze genomineerd en dit was de zesde keer dat ze de prijs won, waar ze niet helemaal blij mee was: “U ziet mijn gêne om hier weer te mogen staan. Zes keer heeft ook iets gênants. Ik vind het ergens ook een beetje onterecht. Ik vind dat er vrouwen zijn, zeker nu, die beter radio maken dan ik.”

afscheid

Ruim een week voor het winnen van de Zilveren Radioster, op vrijdag 7 november, maakte Claudia bekend per 1 januari te stoppen met haar wekelijkse radioprogramma Claudia D’r Op op 3FM. Claudia: “'Ik heb het altijd gezegd en dat heb ik ook gedaan toen ik begon bij 3FM: ik wil niet tot mijn veertigste op 3FM zitten. Ik vind dat ik gelijk had. Het is letterlijk mooi geweest.” Op 13 maart 2015 wordt Claudia 40.

reünie

De laatste uitzending is op vrijdag 12 december. Daarvoor blikt ze samen met oud medewerkers terug op programma’s, die ‘uit de boot vielen’ op 3FM. Zoals De Steen En Been Show met Jack Spijkerman en Ron Flon Flon met Wim T. schippers.

Aanstaande vrijdag, 28 november, komen Jack Spijkerman en Dolf Jansen langs, die wensen in vervulling zullen laten gaan onder het oude motto ‘Heb je een wens, vraag het de VARA’. Vanaf januari zal Gerard Ekdom de uren op vrijdagmiddag gaan vullen met zijn programma ‘Effe Ekdom’, dat hij nu al op maandag tot en met donderdag doet.

Theodoor houdt hetzelfde hitritme aan

#71 Theodoor: Het is een nacht (2014)

In mei schreven we: “Tot nu toe scoort Theodoor Visscher uit Leiden iedere vijf maanden een hitje.” Het is bijna eind november en we dachten al, waar bijft Theodoor? We worden op onze wenken bediend, want exact vijf maanden na ‘Steeds maar weer’ (#98 in juni), komt Theodoor met hit #4: ‘Het is een nacht (2014)’.

Het is een nacht (2014)’ is een cover van het nummer waarmee het succes in 1995 begon voor Guus Meeuwis. Guus nam toen samen met Vagant het nummer ‘Het is een nacht …(levensecht)’ op, dat acht weken bovenaan de Mega Top 50 stond en de hit van het jaar was. In 2011 scoorde Guus nog een keer met het nummer samen met de Duitse Baseballs met de titel ‘This is a night – Het is een nacht’ (#69 in 2011).

the Avener wil muziek met anderen delen

#78 the Avener: Fade out lines

Achter the Avener gaat de Franse dj/producer Tristan Casara schuil. The Avener werd hij nadat hij voor zichzelf had besloten het plezier van muziek te delen met anderen. Hij trok zich terug in zijn eigen studio en maakte bewerkingen van oude nummers. Daarbij ontdekte hij de muziek van onder andere Sixto Rodriguez, John Lee Hooker en de Franse groep Phoebe Killdeer & The Short Straws.

Van het album Innerquake uit 2011 van Phoebe Killdeer & The Short Straws verscheen in 2012 het nummer ‘The fade out line’ op single. The Avener hoorde daar wel een hit in, maar niet in die vorm, dus maakte hij er een remix van, ‘Fade out lines’. In Duitsland en Oostenrijk  hadden ze daar wel oren naar, want daar werd het een #1-hit. Het nummer is de voorloper van zijn album The Wanderings Of The Avener dat in januari 2015 verschijnt.

One direction kiest voor RTL Late Night

#86 One direction: Night changes

‘Night changes’ is na ‘Steal my girl’ (#35 in oktober en deze week op #39), de tweede single van het vierde album van One direction. Deze week scoort de band er hun tweede #1-album mee (zie de albumsnippers).

In de Britse albumlijst scoren de vijf jongens hun derde #1-notering. Van FOUR gingen de afgelopen week zo’n 142.000 stuks over de (digitale) toonbank. Dat is 90.000 meer dan
X van Ed Sheeran, dat al een aantal weken op #1 stond.

‘Night changes’ is geschreven door de band zelf, samen met onder andere John Henry Ryan, bekend van ‘Firball’, zijn #1-hit met Pitbull. 8 december wordt een spannende dag voor de Nederlandse One direction fans, want dan komt de band naar Nederland. Die middag zullen opnames gemaakt worden voor RTL Late Night, dat die avond wordt uitgezonden. De jongens geven weinig tv-optredens, maar maken dit keer een uitzondering na het zien van het tv-optreden van Pharrell Williams in hetzelfde programma.

Tom Odell covert the Beatles

#89 Tom Odell: Real love

Ieder jaar wordt voor de kerstcampagne van het Britse warenhuis John Lewis een kerstcommercial opgenomen. Popartiesten worden dan uitgenodigd om een eigen uitvoering te maken van een bestaand nummer. The Feeling, Amy MacDonald en Ellie Goulding zijn enkele van die artiesten. Vorig jaar nam Lily Allen het nummer ‘Somewhere only we know’ van Keane onderhanden en scoorde daar in eigen land een #1-hit mee.
Dit jaar werd Tom Odell benaderd, bekend van de hit ‘Another love’ (#6 in 2013), in de 53e week gestegen naar #79. Tom doet het nummer ‘Real love’ van the Beatles, dat te horen is bij een humoristisch filmpje rond een pinguïn.

‘Real love’ was in 1996 een hit voor the Beatles (#21), geschreven door John Lennon. De eerste opname van het nummer dateert uit 1977, door Lennon thuis opgenomen met een cassetterecorder. Het nummer was bestemd voor een theaterstuk met de werktitel ‘The ballad of John & Yoko’. In 1979 en 1980 nam hij nog een aantal versies op met als titel ‘Real life’. Lennon liep met de gedachte het te gebruiken voor het album Double Fantasy, dat in 1980 verscheen, een maand voor zijn dood.

Pas in 1988 kwam het nummer boven water, toen het te horen was in de film Imagine: John Lennon. Het duurde nog tot 1995 dat ‘Real love’ de versie werd zoals we die kennen. Het nummer kwam toen, met onder andere ‘Free as a bird’, terecht op the Beatles Anthology.

Franse OMI scoort dankzij Duitse remix

#95 OMI: Cheerleader (Felix Jaehn remix)

Hij wilde in de voetsporen treden van Jah Ken, zijn vader die goed was in portretschilderen en musiceren. Zijn vader heeft echter niet de gelegenheid gehad om zijn kennis over te dragen aan zijn zoon, Omar Samuel Pasley, want hij overleed aan longontsteking toen Omar negen jaar was. Het duurde dan ook even voordat Omar, geboren in Clarendon, Jamaica, toch in de muziek belandde. Hij doet dat onder de naam OMI en werd ontdekt door Clifton “Specialist” Dillon, de man die achter het succes van onder andere Shabba Ranks zat.

In 2012 nam OMI het nummer ‘Cheerleader’ op, dat echter niets deed. Het nummer scoort pas dit jaar, nadat de Duitse dj/producer Felix Jaehn (Hamburg, 1994) er een remix van maakte. En toen lukte het ineens wel, met als voorlopig hoogtepunt een eerste plaats in Zweden.