vrijdag 5 maart 2010

Hitflits: Elfde #1 voor Jan Smit

Zoals verwacht komt ‘Leef nu het nog kan’ van Jan Smit binnen op de eerste plaats van de Single Top 100. Het is zijn elfde #1, alleen Marco Borsato scoorde meer #1-hits als Nederlandse act, veertien stuks. Wel staat Jan op gelijke hoogte met Marco Borsato, waar het achtereenvolgende #1-hits betreft: beide staan op negen stuks.

De rest van de top 3 wordt gevuld door twee voormalige #1-hits. Naar #2 zakt ‘You raise me up’ van Wesley (verschil bijna 15%) en naar #3 ‘Sha-la-lie (Ik ben verliefd)’ van Sieneke (op ruim 16% van Wesley). ‘Shalalie shalala’, de persiflage van de Mosselman, is de topsprinter deze week, en stijgt van 87 naar #9, waarmee hij zijn eerste top 10-hit scoort.

Ook nieuw bij de bovenste tien is ‘Memories’ van David Guetta feat. Kid Cudi. Het is daarmee de vierde top 10-notering voor David Guetta en de tweede voor Kid Cudi. Overigens haalt ‘Met tranen in je ogen’, een oudere single van Wesley net niet de Top 100.

Maar er is nog een nieuwe bij de bovenste tien. Dat is op #10, ‘Mijn naam dat is Marina’ van Django Wagner. Het nummer komt echter niet van buiten de top 10, maar van buiten de Single Top 100. Het is dus de hoogste eersteweeks van deze week! Daarmee passeert Django internationale artiesten als Rihanna en Gramophonedzie, waarover zodadelijk meer. In 2009 scoorde Wagner al met ‘Kali’, samen met het Rosenberg trio (#17) en ‘Mooie blauwe ogen’ (#9).

Het nummer is al ruim een jaar een hit in de clubs en op Ibiza. Sinds kort is er een remix van verschenen die ook de radiostations heeft bereikt. We hebben het over ‘Why don’t you’ van de Servische producer Marko Milicevic alias Gramophonedzie. Het nummer komt binnen op #38, is deze week de 3FM Megahit en zal zeker de top 10 bereiken. ‘Why don’t you’ bevat een sample van het gelijknamige nummer, in 1942 opgenomen door zangeres Peggy Lee samen met klarinetspeler Benny Goodman.

In november won Ralf met ‘Click clack’ het Europese Junior Songfestival, vorige week had hij zijn eigen reallife soap op Z@pp en nu komt hij met een dans, de Smoove. Het begeleidende liedje ‘Do the smoove’ levert hem op #55 zijn tweede hit op.

En dan de andere binnenkomers:
#32 Rihanna: ‘Rude boy’
#53 Danny Nicolay: ‘Adembenemend’
#54 the Opposites: ‘Licht uit’
#61 Thomas Berge: ‘Ik vertrouw je niet meer’
#65 John de Bever: ‘Ben jij alleen?’
#81 Angela Groothuizen: ‘Bier en bitterballen’
#82 Brendi Russell: ‘Broken doll’
#84 Tessa: ‘Lipstick’
#94 Jerry Given: ‘Can’t breathe’

Voor de vijfde week voert Caro Emerald met haar album ‘Deleted scenes from the cutting room floor’ de Album Top 100 aan. Van het album zijn zo’n 35.000 exemplaren uitgeleverd, waarvan 25.000 stuks zijn verkocht. Wekelijks komen daar zo’n 5.000 exemplaren bij. De verhouding fysiek-digitaal is 15-85, hetgeen betekent dat het album vooral via het internet wordt besteld. Na Nederland, zal het album ook worden uitgebracht in Frankrijk, Zwitserland, Denemarken, Finland, Noorwegen en Zweden.

Naar de tweede plaats stijgt ‘American VI – ain’t no grave’ van Johnny Cash, maar blijft relatief gezien nog op een flinke afstand, ruim 40%. Cash vormt dan ook zeker geen bedreiging voor de #1-positie van Caro Emerald. Toch zou het wel eens haar laatste week kunnen zijn, want vanaf vandaag zijn zowel ‘A curious thing’ van Amy MacDonald als ‘Dromers en dwazen’ van de 3js, te koop. Volgende week weten we het!

Met haar single ‘A day like today’ lijkt het slecht af te lopen. Al na één week, op #95, valt het nummer buiten de Single Top 100. Beter vergaat het haar album ‘Balloon over Paris’ dat de hoogste eersteweeks is op #18. De zangeres daarvan is Elske DeWall, die haar stijl als organisch omschrijft, want er komt geen computer aan te pas. Elske: “Ik heb een hekel aan het woord puur, maar zo klinkt het wel. Ik houd niet van opsmuk, schrijf mijn liedjes met een gitaar of achter de piano. Daar voel ik me het prettigst bij.”

En dan de andere binnenkomers:
#40 Lifehouse: ‘Smoke & mirrors’
#48 Blood red shoes: ‘Fire like this’
#50 Willeke Alberti: ‘Willeke 65’
#54 Joanna Newsom: ‘Have one on me’
#60 Fun lovin’ criminals: ‘Classic fantastic’
#66 Zangeres zonder naam: ‘Haar allergrootste hits’
#88 Field music: ‘Field music (measure)’
#95 John Hiatt: ‘The open road’
#96 Admiral Freebee: ‘The honey & the knife’
#99 Customs: ‘Enter the characters’

En tot zover deze Hitflits. Na het weekend komen we uitgebreid terug op alle binnenkomers in een nieuwe Megaman. Geniet nu nog maar even van de laatste stuiptrekkingen van deze winter!

maandag 1 maart 2010

Megaman bij week 9 – 27 februari 2010

In deze Megaman wordt er toch oud werk van Wesley uitgebracht, komt Alicia Keys met een eigen versie van ‘Empire state of mind’, gaat Marlous door na het Nationale Songfestival, en maakt de Mosselman een gabberversie van het Songfestivallied, laat Jason Derülo een andere kant horen en klinkt John Mayer als U2. Dit en meer over de hits in de Single Top 100 van deze week.

zondag 28 februari 2010

Oud plaatwerk van Wesley toch uitgebracht

Wesley: You raise me up (1) *** derde week op #1 ***

Vorige week verloor Wesley na twee weken de eerste plaats aan ‘(sha-la-lie) Ik ben verliefd’ van Sieneke. Deze week zijn de rollen omgedraaid en staat Wesley met ‘You raise me up’ boven Sieneke en staat het nummer voor de derde week op de eerste plaats van de Single Top 100. Het is wel direct zijn laatste week, want afgelopen vrijdag is ‘Leef nu het kan’ van Jan Smit uitgekomen en daar kan zelfs Wesley niet tegenop!

huldiging

Vorige week zondag, 21 februari, werd Wesley gehuldigd in Leiden, zijn woonplaats. Honderden fans waren, ondanks de regen, naar het 5 meiplein gekomen, waar hij uit handen van burgemeester Lenferink de zilveren herinneringspenning van de gemeente Leiden kreeg. Vervolgens gaf hij een optreden, waarna menig fan zijn net aangekochte cd-single à € 3,99 liet signeren. Die verkopen zullen mede hebben bijgedragen aan de terugkeer naar #1.

graantje meepikken

Voordat Wesley aan Popstars deelnam, had hij al met Benelux records een contract afgesloten voor twee jaar met een optie voor nog eens twee jaar. In 2009 liep het eerste deel af en dacht Wesley zonder problemen mee te kunnen doen aan Popstars. Maar nu hij gewonnen heeft, willen John Semerel en Ton van Gils van Benelux records de optie alsnog verzilveren. Volgens Wesley heeft hij sinds het contract afliep niets meer van de twee vernomen en vind het dan alles behalve leuk. “Zoiets kun je niet maken!”

Maar de heren zijn niet gevoelig voor de opmerkingen van Wesley en brengen het nummer ‘Met tranen in je ogen’ gewoon uit op single, dat gevolgd zal worden door een volledig Nederlandstalig album ‘Gewoon Wesley’. Dat gaat echter niet zonder slag of stoot, want Wesley heeft door zijn deelname aan Popstars, een contract gesloten met Publishing en Licensing B.V., de uitgever van SBS6. Toen die hoorden van het oudere werk, sommeerden ze Benelux records om de release niet door te zetten.

release gaat door

Semerel en van Gils zeggen echter dat SBS geen juridische gronden heeft om het uitbrengen van de single en album te dwarsbomen. De heren zetten de release dan ook door, om, volgens eigen zeggen, de gemaakte kosten à € 8.000,-- terug te verdienen. Het contract dat Wesley later heeft gesloten, doet daar volgens hen niets aan af. De single is sinds donderdag te downloaden op de site van Beneluxrecords.

Nu is het afwachten of SBS6 voet bij stuk houdt en juridische stappen zal ondernemen. We zullen de ontwikkelingen in de gaten houden! De deal met SBS6 houdt ondermeer een Nederlandstalig album in, dat tegen de zomer moet uitkomen. Maar eerst, op 19 maart, verschijnt een Nederlandstalige single.

Wesley vs Wesley

Maar er speelt nog meer rond de winnaar van Popstars 2010. Er is namelijk nog een andere Wesley, uit Tilburg, die ook Nederlandstalige liedjes zingt en al hits heeft gescoord. Remco Liet, de manager van deze Wesly is dan ook helemaal niet blij met de plannen van de winnaar van Popstars, om na ‘You raise me up’, verder in het Nederlands te gaan zingen. Volgens Liet is het onverstandig dat twee artiesten met dezelfde naam, dezelfde soort Nederlandstalige muziek maken. Maar, stellen ze, “We gaan uit van de kracht van onze Tilburgse Wesley die veel bekender is”. die vind dat ‘iedereen moet maar doen wat ze willen doen: ik zing gewoon verder’.

Alicia Keys komt met eigen versie

Alicia Keys: Empire state of mind (part II) Broken down (6) *** hoogste eersteweeks ***

Toen eind december het album ‘The element of freedom’ van Alicia Keys uitkwam, was al snel duidelijk dat ‘ Empire state of mind (part II) Broken down ’, het favoriete nummer was. De track werd direct veel gedownload, dus een officiële single kon niet uitblijven. Alleen moest dat niet te snel gebeuren, want ‘Empire state of mind’ van Jay-Z featuring Alicia Keys, stond nog hoog in de hitlijsten. Bij ons bereikte het nummer begin dit jaar de tweede plaats.

Op 13 januari was het eindelijk zover en maakte Alicia bekend dat haar versie van ‘Empire state of mind’, ook op single zou uitkomen. Volgens Alicia is het nummer sterk en kwetsbaar tegelijk. De kracht komt van de muziek en de trommels die agressief klinken, het kwetsbare van haar stem. De afgelopen week is gebleken dat haar versie zeer gewaardeerd wordt, want alle downloaders belonen haar met een eersteweeks notering op #6.

Alicia Keys is niet de eerste die met hetzelfde nummer maar dan in een andere uitvoering, een notering krijgt. Do ging haar in 2003 al voor met ‘Heaven (Yanou’s candlelight remix) en ‘Heaven (unplugged)’, beide goed voor een vierde plaats. Zij stond zelfs twee weken achtereen met beide versies in de top 10.

val

‘Loop met me over zee’ van de 3js, de hoogste eersteweeks vorige week, zakt deze week van de zevende naar de negentiende plaats. Laten we hopen dat Alicia Keys volgende week niet ook zo’n val maakt!

Jason Derülo laat andere kant horen

Jason Derülo: In my head (43)

Met ‘Watcha say’ heeft de Amerikaanse zanger Jason Derülo (= Jason Desrouleaux, Miami, Florida, 21 september 1989) een aardig visitekaartje afgeleverd. Het nummer bereikte in meerdere landen de eerste plaats en stokte bij ons op #22. Het nummer staat nog steeds genoteerd in de Single Top 100, op #49. Als je denkt dat er op zijn debuutalbum ‘Jason Derülo’, dat op 5 maart verschijnt, alleen maar liedjes van het kaliber Watcha say’ opstaan, dan heb je het mis. En dat wil Jason nu alvast laten weten met zijn nieuwe single ‘In my head’, dat een heel andere kant opgaat. Het nummer heette aanvankelijk ‘In my bed’, maar nadat de tekst was aangepast veranderde de titel in ‘In my head’.

Dirk Meeldijk neemt afscheid

Dirk Meeldijk: Adieu adieu (53)

Sinds 2007 is Dirk Meeldijk een regelmatige gast in de Single Top 100. Vier hits scoorde hij reeds met ‘Ik hou van het leven (Goldfinger remix)’ als uitschieter: #28 in 2009. Dirk Meeldijk (Heemstede, 3 oktober 1958) is afkomstig uit een gezin van negen kinderen. Van kleins af aan zong hij al mee met de hits van Heintje of gezellige Amsterdamse meezingers. Zijn grote idool is André Hazes, hij volgde hij hem overal en ging na een optreden even langs in de kleedkamer. André wist dan ook dat Dirk zijn liedjes zong en zei dat hij moest volhouden en zichzelf moest blijven. Dirk deed aan verschillende talentenjachten mee, waarna hij de smaak kreeg te pakken. ‘Adieu adieu’ is afkomstig van zijn tweede album ‘Ik ben wie ik ben’.

Marlous gaat door na het Nationale Songfestival

Marlous: Je zeurt teveel (58)

Marlous Oosting was één van de vijf deelnemers aan de finale van het Nationale Songfestival. De stemmen gingen echter naar Sieneke (2) , Loekz (2) en Vinzzent (1). Marloes haar uitvoering van ‘(sha-la-lie) Ik ben verliefd’ was niet overtuigend genoeg om haar naar Oslo te sturen op 27 mei voor de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. Dat mag Sieneke nu opknappen.

En dus gaat Marlous verder met wat ze al deed, liedjes zingen, optreden en plaatjes uitbrengen. We kennen haar al van de hits ‘Jij alleen jij’ (#67) en ‘Ik spreid mijn vleugels uit’ (#86), beide in 2009. En natuurlijk van zanger Rinus die haar bezong in het nummer ‘Met Marlous onder de douche’ (#7 in 2009).

Je zeurt teveel’, nieuw binnen op #58, is nu al haar grootste hit. Het nummer is een cover van Willem Duyn uit 1982. Willem deed, in tegenstelling tot Marlous, wel mee aan het Eurovisie Songfestival als deel van het duo Mouth & MacNeal met ‘Ik zie een ster’ (derde in 1974). Hij schreef de Nederlandse tekst van ‘Je zeurt te veel’, de melodie kwam van het nummer ‘It hurts too much’ van Eric Carmen uit 1980.

John Mayer klinkt als U2

John Mayer: Heartbreak warfare (59)

De populariteit van John Mayer is het afgelopen jaar flink toegenomen. De single ‘Who says’ werd zijn grootste hit (#13) en het album ‘Battle studies’ kwam binnen op de eerste plaats. Zijn twee concerten in de Heineken Music Hall in Amsterdam op 2 en 3 juni waren in notime uitverkocht. En de afgelopen week werd officieel bekend dat John Mayer op Pinkpop zal optreden. Het jaarlijkse driedaagse popfestival wordt dit keer niet met Pinksteren gehouden, maar in het laatste weekend van mei.

gitaarrif

'Heartbreak warfare’, afkomstig van het album ‘Battle studies’, is inmiddels zijn negende notering. De gitaarrif heeft veel weg van ‘Bad' van U2. Toen Mayer met deze uitspraak werd geconfronteerd, gaf hij toe dat er wel overeenkomsten tussen beide nummers zijn. Maar toen hij het nummer schreef, heeft hij de gitaarrif niet bewust zo laten klinken.

Twan Lijten heeft stemproblemen

Twan Lijten: 1000 redenen (66)

Zeven jaar geleden boekte Twan Lijten zijn laatste succesje: ‘Alleen’ bereikte de 56ste plaats. Het jaar daarvoor was het goed raak met ‘Puur op het gevoel’ dat de zeventiende plaats bereikte. Je vraagt je dan ook af waarom Twan na 2003 geen hits meer heeft gescoord? Dat klopt echter niet helemaal, want eind 2008/begin 2009 werd ‘Puur op het gevoel’ opnieuw uitgebracht en behaalde het de negentiende plaats. Twan Lijten (Asten, 26 oktober 1965), kwam via zijn broer Gerard, die gitaar speelde op feesten en partijen, met muziek in aanraking. Op zijn tiende schreef Twan zijn eerste liedje en daar is hij nooit meer mee gestopt. Twan, vader van twee kinderen, is eigenaar van muziek- en eetcafé ‘Plezanterij De schouw’ in Tilburg. Het is nog onzeker of Twan ook promotie kan doen voor zijn nieuwe single ‘1000 redenen’, want hij kampt met stemproblemen en vreest voor een operatie aan zijn stembanden.

the Heavy ontleedde oude muziek

the Heavy: How you like me now? (67)

the Heavy is een rockgroep afkomstig uit Noid, een klein plaatsje even buiten Bath, in het zuid-westen van Groot-Brittannië. Daar begonnen Kelvin Swaby (zang), Dan Taylor (gitaar), Spencer Page (bas) en Chris Ellul (drums) muziek maken, waarbij ze de muziek van onder anderen Bo Diddley, Little Walter and The Parliaments ontleedden. Dan en Kelvin kenden elkaar al sinds 1990. In 2007 bracht the Heavy haar eerste album uit ‘Great vengeance and furious fire’, vorig jaar gevolgd door ‘The house that Dirt built’. Daarvan is ‘How you like me now?’ de eerste hitsingle in ons land. De volgende single wordt waarschijnlijk ‘No time’.

Rachid was voorbarig (over zijn notering)

Rachid: De liefde van mij leven (75)

Er zit een stijgende lijn in de hits van Rachid Aazouzi. ‘Ik ben Rachid’ kwam tot #17, ‘De wereld draait door’ tot #9. Dus de lat ligt hoog voor ‘De liefde van mijn leven’, zijn derde notering. De wens is natuurlijk een nog grotere hit, maar om daar nu alvast een voorproefje op te nemen, door te stellen dat ‘De liefde van mijn leven’ binnengekomen is op #7, lijkt ons wat te voorbarig! Inmiddels heeft hij dat rechtgezet.

Nelly Furtado komt in mei met nieuw Engelstalig album

DJ Tiësto feat. Nelly Furtado: Who wants to be alone (78)

Met ‘Manos al aire’, haar Spaanstalige uitstapje, liep het niet echt goed af voor Nelly Kim Furtado, want het nummer werd haar minst grote hit en kwam niet hoger dan #92. In mei verschijnt haar nieuwe Engelstalige album, waar dan zeker weer grote hits vanaf zullen komen. Voorlopig moeten we het nog even stellen met nummers die ze met anderen maakte. Eind vorig jaar was het al goed raak op ‘Morning after dark’, met Timbaland & SoShy dat tot #17 kwam. Voor ‘Who wants to be alone’, haar twintigste notering, werkte ze samen met Tiësto, die daarmee aan zijn zeventiende hit toe is. Zijn voorlaatste ‘Feel it’ van Three 6 Mafia feat. Tiësto with Sean Kingston & Flo rida, staat ook nog genoteerd, op #92, gezakt van #76.

MC Boogshe helpt DJ Jean aan hit, maar krijgt weer geen credit

DJ Jean: New Dutch shuffle (80)

‘New Dutch shuffle’ is de vijftiende notering voor Jan Engelaar, oftewel DJ Jean. Hij krijgt daarop hulp van MC Boogshe en dat is de tweede keer. De eerste keer was op ‘Sexy lady’ (#17 in 2007). In dat jaar scoorde ze ook nog met ‘My ass’ van Eric van Kleef (#48). Maar voor alle genoemde nummers kreeg ze geen credit, en dus blijft ‘Party people’ van Ralvero feat. MC Boogshe (#18 in 2009) formeel haar enige notering.


MC Boogshe (= Rachel Serena Velberg, Singleton, Australië, 9 mei 1984), maakte enige tijd deel uit van een meidengroep en Rockin nation, een break dance crew. In Nederland maakte ze in oktober 2005 haar debuut tijdens een dansevenement in Amsterdam. Een jaar later werd ze door Dennis Christopher en Tony cha cha gevraagd om hun nieuwe nummer ‘Slut’ in te zingen. Sindsdien noemt ze zich MC Boogshe en werkt ze samen met diverse dj’s. DJ Jean leerde ze op Mysteryland kennen en voor hem zong ze de vocalen van het nummer ‘Sexy lady’. Haar inspiratie voor de teksten haalt ze overal vandaan, ook op het toilet! Haar grootste wens is nog steeds doorbreken als soloartiest.

Adriaan Drost zingt liedje van zwarte cipier

A3aan Drost: Susan (83)

Vraagje: wat is de overeenkomst tussen ‘Susan’ van A3aan Drost op #83 en ‘Besame mucho (2010 versie)’ van Dennie Christian op #22? Antwoord: beide zijn het nummers gezongen door Dennie Christian. De hit van Dennie is een nieuwe versie van zijn #10-hit uit 1976, wat al een cover was. En ‘Susan’ van A3aan Drost is een cover van … Dennie Christian, die daarmee in 1989 een hit scoorde (#51).

Maar ook Dennie had het niet helemaal van zichzelf. De Nederlandse tekst van ‘Susan’ is van Ad Kraamer en Hans van Wiggen. De melodie is een evergreen, ‘Irene’ van Leadbelly uit 1933. Het nummer stamt waarschijnlijk uit 1886 en is geschreven door de zwarte cipier Gussie Lord David. De versie van Leadbelly is opgenomen in de State Prison Farm van Angola, waar hij verbleef. De eerste cover was in 1941 van Woody Guthrie, en daarna is het door velen opgenomen, onder andere door Johnny Cash, Bing Crosby en Little Richard. De populairste versie is wellicht die van the Weavers uit 1956. In 2006 verscheen er ook een Vlaamstalige versie, ‘Ik hou van jou’, door Mieke.

Anno 2010 scoort A3aan Drost er zijn eerste hit mee onder de titel ‘Susan’. Adriaan Drost (Steggerda, 1 september 1974) won als 12-jarige een kinderzangfestival in Weststellingwerf. Daarna deed hij mee aan diverse talentenjachten waarbij hij liedjes zong van Heintje en Danny de Munck. Na zijn deelname aan de Henny Huisman Soundmix show, waarbij hij ‘Vrienden voor het leven’ zong, stroomden de aanvragen voor optredens binnen. Tussen 1993 en 2001 maakte Adriaan deel uit van het allround orkest de Rodeo’s. Sinds hij in 2001 solo ging, heeft hij vijf singles uitgebracht.

Mosselman maakt gabberversie van Songfestivallied

de Mosselman: Shalalie shalala (87)

Je kon er natuurlijk opwachten, een parodie op ‘(sha-la-lie) Ik ben verliefd’ van Sieneke, de Eurovisie inzending voor Nederland dit jaar. Maar wie had gedacht dat De Mosselman hiermee zou komen? In 1997 scoorde de Mosselman twee Gabberhouse hits met ‘Mossels’ (#12) en ‘Opzij’ (#61). Daarvoor maakte hij deel uit van Human resource, dat in 1991 een #6-hit scoorde met ‘Dominator’.

De Mosselman is het alter ego van Sander Scheurwater uit Sliedrecht. Hij is chef-kok in de keuken van eetcafe "De Brijhapper" in Sliedrecht. Maar of hij daar ook mossels serveert …

meer versies

Maar de Mosselman is niet de enige die het Songfestivalliedje van een andere versie voorzag. Zangeres Wia Buze uit het Groningse Termunterzijl, maakte een Groningse (Grunnerger) versie. En Bad Boyz en Benny Kleff maakten een partyversie, die ook te downloaden is.

Elske DeWall zingt ook in het Fries

Elske DeWall: A day like today (95)

Afgelopen vrijdag, 26 februari, vond in poppodium Romein in Leeuwarden de cd-presentatie plaats van ‘Balloon over Paris’, het debuutalbum van Elske DeWall. Ze komt uit Veenwouden, heet eigenlijk Elske de Walle en is geboren op 11 november 1985. Op haar zevende begon ze met pianospelen, later gevolgd door saxofoon en gitaar. In 2004 ging ze zang studeren aan de Academie voor Popcultuur in Leeuwarden. Tijdens de studie was ze achtergrondzangeres en trad ze samen met haar zus Femke op als het duo Feel.

In 2007 maakte Elske haar eerste demo. Het jaar daarop ging ze op tournee met zanger Syb van der Ploeg en werkte ze mee aan ‘Cohen in het Fries’, een eerbetoon aan de Canadese zanger Leonard Cohen. Elske zong ‘Dûnsje my de leafde út’, de Friese versie van ‘Dance me to the end of love’. Een tweede demo in 2008 leidde tot een platencontract en de eerste single ‘Come to see the end’. Deze week scoort ze haar eerste succes met de single ‘A day like today’ afkomstig van het album ‘Balloon over Paris’, dat we volgende week tegen zullen komen in de Album Top 100. Daarover lees je aanstaande vrijdag in een nieuwe Hitflits.