vrijdag 9 november 2012

Hitflits: vijfde #1-album voor Robbie Williams; Jan Smit ft. Roos van Erkel terug naar #1

In eigen land zal Robbie Williams dit weekend een dubbelslag slaan: single + album op #1. Zover komt het bij ons niet, maar zijn single ‘Candy’ stijgt in de achtste week wel door tot bij de bovenste tien, van 15 naar #6, dat hem zijn elfde top 10-hit oplevert. En wellicht zit er na zijn optreden vanavond in de eerste live show van The voice of Holland, nog wel meer in.

Nog beter vergaat het ‘Take the crown’, zijn negende studioalbum, dat binnenkomt op de eerste plaats van de Album Top 100. Het is na ‘Escapology’ (16x in 2002/2003), ‘Greatest hits’ (5x in 2004/2005), ‘Intensive care’ (3x in 2005) en ‘Reality killed the videostar’ (1x in 2009), in totaal zijn vijfde #1-album. Die eerste plaats zal echter van korte duur zijn, want van ‘Take me home’, het vandaag uitgebrachte album van One direction zijn meer dan 25.000 keer besteld (goed voor goud dus), en pakt volgende week de eerste plaats van Robbie Williams  af.

dubbelslag

Zoals gezegd staan aanstaande zondag zowel zijn single ‘Candy’ als album ‘Take the crown’ bovenaan de Britse hitlijsten. Elf jaar geleden lukte hem dat ook al met ‘Somethin’ stupid’ (single met Nicole Kidman) en ‘Swing when you’re winning’ (album). ‘Candy’ kwam  afgelopen weekend al binnen op eerste plaats (zijn elfde daar) en ‘Take the crown’ volgt dit weekend en is daar inmiddels zijn tiende #1-album. Boven hem staan Elvis Presley (11 stuks), Madonna (12x) en the Beatles (15x).

Hoewel de definitieve lijsten pas op zondag bekend worden, kan Robbie deze dubbelslag niet meer ontgaan. Op basis van de verkopen (bijna 50.000 stuks) tot en met afgelopen dinsdag, had zijn album een voorsprong van 95% (!) op ‘Evolution’ van JLS. Een achterstand die (bijna) niet meer is in te lopen in vier dagen. Onze eigen André Rieu komt daar ook hoog binnen met zijn album ‘Magic of the movies’ samen met the Johann Strauss Orchestra.

tv-special

Terug naar onze eigen albumlijst, waarin ‘Hier – het beste van 20 jaar Bløf’ van Bløf, vorige week binnen op #1, zakt naar de tweede plaats en net iets meer dan de helft verkoopt van ‘Take the crown’ van Robbie Williams. Teruggestegen naar #3 (vanaf #5) is ‘Hallo wereld – 33’ van Kinderen voor kinderen. Morgenavond is om 7 uur op Nl. 3, de jaarlijkse tv-special te zien, die gepresenteerd wordt door Claudia de Breij. De special is in twee delen opgenomen op 24 oktober in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Het album heeft al #2 gestaan.

Het restant eersteweeks noteringen:
#20 Céline Dion: Sans attendre, 7e Franstalige album voor deze Canadese zangeres, 23e in totaal
#33 Aerosmith: Music from another dimension
#35 Ne-Yo: R.e.d. / deluxe edition
#44 Queen: Hungarion rhapsody – live in Budapest ’86, registratie van het concert van 27 juli 1986 in Budapest
#45 De club van Sinterklaas: Liedjes van de club van Sinterklaas

Begin dit jaar stonden ze al op Eurosonic in Groningen en komend voorjaar staan ze er weer: Audio alarm. Mooier kan het dus bijna niet voor een band waarvan de thuisbasis de stad Groningen is. Eind 2009 legden Tjerk Koekkoek (zang/piano), Jasper Dijkstra (gitaar/zang), Ronald Maas (basgitaar/zang) en Robert-Jan Zigterman (drums) de basis voor het huidige Audio alarm.
De band speelde reeds in menig voorprogramma (Scouting for girls en Go back to the zoo) en kreeg begin dit jaar € 10.000,-- van uitzendorganisatie Unique. Jaarlijks organiseert deze de Unique Ambition Challenge, waarbij een act moet aangeven waarom nu juist zij dat geld goed kunnen gebruiken. Audio alarm viel daarbij het meest op. Het geld werd ondermeer gestoken in de opname van het album ‘This is our home’ dat deze week binnenkomt op #50.

#55 Paul Carrack: Good feeling

In 1972 bestond de albumlijst nog maar uit 10 posities in tegenstelling tot 100 noteringen nu. Het album ‘Ennismore’ van Colin Blunstone, dat twee hitsingles opleverde ‘Andorra’ (#22) en ‘I want some more’ (#10), miste door de lengte van de albumlijst, een notering. Daarmee is ‘On the air tonight’, binnen op #88, voor Colin Edward Michael Blunstone (Hatfield, Hertfordshire, 24 juni 1945), zoals hij volledig heet, zijn eerste notering voor een studioalbum. Wel haalde het verzamelalbum 'Sings his greatest hits'  in 1991 een notering: #74.

Voor zijn solocarrière die in 1971 startte met het album ‘One year’, was hij de zanger van the Zombies, dat wereldhits scoorde met ‘She’s not there’ en ‘Time of the season’. Naast zijn solocarrière werkte Blunstone mee aan diverse albums van the Alan Parson’s project;  de single ‘Old and wise’ waarop hij zong, bereikte begin 1983 de 19e plaats. In 2009 deed hij een tour met zijn oude makkers van the Zombies.

#89 Patricia Kaas: Kaas chante Piaf, Franse zangeres (Forbach, Lorraine, 5 december 1966), die liedjes zingt van landgenote Edith Piaf. Aanvankelijk was ‘Kaas chante Piaf’ bedoeld als live show, maar is nu ook op cd uitgebracht.
#96 Eva Cassidy: The best of Eva Cassidy

Ze stonden er al vier weken, maar moesten al twee keer even aan de kant gaan, Mumford & suns met het album ‘Sigh no more. Maar deze week pakken ze de eerste plaats weer terug in de Midprice Top 50, de lijst met goedkopere albums. ‘Born to die’ van Lana Del Rey zakt naar #3. Daar tussenin staat Guus Meeuwis met ‘Het beste van Guus Meeuwis’, gestegen vanaf #3. Dat album heeft ook al eens op #1 gestaan.

SINGLES

De gehele week leidde Adele met ‘Skyfall’ de voorlopige Single Top 100 aan, op ruime afstand gevolgd door Passenger met ‘Let her go’ op #2 en ‘Sla je armen om me heen’ van Jan Smit ft. Roos van Erkel op #3. Maar op donderdag veranderde die volgorde: Jan en Roos passeerden Passenger en kwamen dicht in de buurt van Adele. De grote vraag was dan ook, zou Adele weer moeten inleveren bij het duo, of zou ze in haar eentje met ‘Skyfall’ sterker dan de twee zijn?

instores

Het is vrijdag en het hoge woord is er uit: wederom pakken Jan Smit en Roos van Erkel de eerste plaats van Adele. Iets wat ze twee weken geleden ook deden. Toen voor één week en dat zal ook nu het geval zijn. Grote vraag: waar komen die verkopen van ‘Sla je armen om me heen’ ineens vandaan? Het antwoord: zes instores die Jan de afgelopen week deed , waar de cd-single te koop was en door Jan kon worden gesigneerd.

voor één week

Jan en Roos zullen het ook dit keer maar één week volhouden bovenaan. Wie volgende week de eerste plaats pakt, hangt af van de prestaties van de deelnemers aan de eerste live show van The voice of Holland, die vanavond van start gaat. Wat voor downloads komen hier uit voort? Wat doet ‘Candy’ van Robbie Williams? Als het hen niet lukt, dan pakt Adele de #1 toch gewoon weer terug.

dubbelplatina

Alvorens we overgaan tot de zeven nieuwe aanwinsten van deze week, even aandacht voor een bijzondere stijger. ‘I follow rivers (live @ Giel! – VARA 3FM)’ van Triggerfinger maakt in de 37e week een sprong van 34 naar #11. De aanleiding is het bezoek dat het trio afgelopen vrijdag bracht aan De Wereld Draait Door, waar ze een dubbelplatina plaat kregen voor de verkoop van meer dan 40.000 exemplaren. De grens van 50.000 is reeds gepasseerd en nadert de 60.000. Michel Télo mag zich inmiddels ernstig zorgen maken over ‘Ai se eu te pego!’, met 60.000 downloads nu nog de hit van het jaar!

De eersteweeks noteringen:
#32 Racoon: Oceaan [NL] (uit de film ‘Alles is familie’)
#45 Wesley Klein: Droom met mij [NL]
#75 Elz Bakker: Een tweede kans [NL]
#78 Feed me & Christal fighters: Love is all I got
#87 Robert den Brok: Super duper [NL]
#97 Emeli Sandé: Clown
#98 Wolter Kroes: Meer dan ooit [NL]

Tot zover deze Hitflits. Na het weekend melden we ons weer met een nieuwe Megaman, onder andere met het eerder beloofde item over de langst genoteerde hits.

zondag 4 november 2012

Megaman bij week 44 – 3 november 2012

In deze Megaman zorgt 007 dat Adele terug naar #1 stijgt, komt Bruno Mars met oud nummer aanzetten, denkt Frans Duijts al aan de kerst, werkt muziek maken voor Kodaline als therapie en zingt Lenka voor Microsoft. Dat en meer over de nieuwe hits in de Single Top 100 van deze week.

Het aangekondigde item over langstgenoteerde nummers is verschoven naar volgende week.

James Bond helpt Adele terug op #1

Adele: Skyfall (1)      *** terug op #1 / derde week op #1 ***

In de vierde week stijgt ‘Skyfall’ van Adele terug naar de eerste plaats. Het nummer verkoopt zo’n 3% meer dan ‘Let her go’ van Passenger, dat ook aast op de eerste plaats. Daaronder op #3, ‘Sla je armen om me heen’ van Jan Smit ft. Roos van Erkel, dat weliswaar zakt vanaf de eerste plaats, maar nog niet is verslagen; het verschil met ‘Skyfall’ is nog geen 6%.

hulp van James Bond

Dat ‘Skyfall’ de eerste plaats terugpakt van Smit en van Erkel en ook Passenger weet voor te blijven, dankt het nummer vooral aan alle aandacht rond de gelijknamige 23e James Bondfilm die afgelopen week ook in ons land in première ging. Daarnaast is het nummer het meest gedraaid op de Nederlandse radio en dat zal nog wel even zo blijven.

succesvolste Bondthema

Met in totaal drie weken op #1, is ‘Skyfall’ nu het meest succesvolle Bond-thema aller tijden. ‘For your eyes only’ van Sheena Easton uit 1981, voor ‘Skyfall’ de eerste #1 voor een Bond-thema, stond twee weken bovenaan.

De komende week moet blijken of ‘Skyfall’ ook zonder alle extra aandacht #1 kan blijven. Wordt het Passenger of tovert Jan Smit één van zijn trucs uit de hoge hoed? Aanstaande dinsdag, woensdag en donderdag, doet hij instores in het land om zijn fysieke cd-single met allerlei extraatjes, aan de fans te verkopen. Aanstaande vrijdag weten we of die genoeg zijn om de eerst plaats terug te pakken. Je leest het voor het eerst in de nieuwe Hitflits.

Bruno Mars komt met oud nummer

Gold 1 feat. Bruno Mars and Jaeson Ma: This is my love (38)

Het ziet er niet meer naar uit dat Bruno Mars ook dit jaar net als in 2011, vijf noteringen scoort. ‘This is my love’ is na ‘Mirror’ van Lil’ Wayne (#14 in april) en ‘Locked out heaven’ (deze week voor de keer op #16), pas zijn derde notering dit jaar waar hij aan meewerkt. Binnenkort verschijnt de opvolger ‘Young girls’, afkomstig van zijn album ‘Unorthodox jukebox’, dat in december wordt uitgebracht, dus dat brengt het aantal hits misschien nog op vier.

This is my love’ van Gold 1 feat. Bruno Mars and Jaeson Ma, nam Bruno al in 2009 op met Jaeson Ma, alleen toen heette het nog ‘Love’. Jaeson Ma (Lubbock, Texas, 11 november 1980) is van veel markten thuis, want naast zanger, is hij ook acteur en dominee. Na een moeilijke jeugd (diefstal en drugs), en weer eens ingerekend te zijn door de politie, besloot hij het rechte pad te bewandelen en werd dominee. En waar kun je anders dan in de kerk, bezig zijn met muziek? Dus werd hij een christelijke rapper. In 2010 verscheen van Ma het album ‘Glory’.

Staygold maakt muziek om in te lijsten

Staygold feat. Style of Eye and Pow: Wallpaper (39)

Als het aan 3FM dj Gerard Ekdom had gelegen, was ‘Wallpaper van Staygold feat. Style of eye & Pow deze week de nieuwe Megahit geworden. Naar eigen zeggen draait hij het nummer thuis elk uur, zal zijn vrouw Nicole leuk vinden … Zoals we weten heeft Gerard (nog) niet zijn zin gekregen, want het Ierse Kodaline met ‘All I want’ kreeg afgelopen woensdagmiddag, tijdens het wekelijkse dj-beraad, meer stemmen.

Staygold komt uit Stockholm en profileert zich ook wel als Savage skulls, dat remixen maakte voor onder andere Moby en Timbaland. In beide acts staan Carli Löf en Måns Glaeser aan het roer. ‘Wallpaper’ is de voorloper van het album ‘Rain on our parade’ dat op 23 november uitkomt.

Op ‘Wall of paper’ wordt Staygold bijgestaan door dj/producer Style of Eye en zangeres Pow. Style of Eye  is de artiestennaam van Linus Eklöw, die net als de mannen van Staygold, afkomstig is uit Stockholm. Eklöw groeide thuis op met muziek van Edvard Grieg (klassiek) en Stevie Wonder (soul) en speelde op zijn tiende op alle potten en pannen in het huis, want hij wilde drummer worden. Nadat hij op zijn vijftiende zijn eerste computer kreeg, liet hij dat streven al snel los, en ging hij aan de gang met elektronische muziek. Pow, zangeres op ‘Wallpaper’ klinkt als Beth Ditto, zangeres van the Gossip.

Frans Duijts denkt al aan kerst

Frans Duijts: Ga maar vast slapen (42)

Volgend weekend is het Sint Maarten en de week daarop zet de Goed Heiligman al weer voet aan land, dit keer in Roermond. Maar Frans Duijts kijkt al verder vooruit, naar de kerst. Dan treedt hij samen met Gordon, Do en Berget Lewis op tijdens het ‘Kerstfeest op de Dam’, dat georganiseerd wordt door de Evangelische Omroep en opgenomen wordt op 14 december en een week later wordt uitgezonden.

Tijdens dit gebeuren zingen de artiesten meerdere kerstnummers, maar ook een nummer dat te maken heeft met hun bezoek aan een project van het Leger des Heils. Voor Frans Duijts is dat een bezoek aan het re-integratieproject 50/50 Green.

Op de cd-single van ‘Ga maar vast slapen’, zijn dertiende hit, is alvast rekening gehouden met de komende kerstperiode, want de tweede track is de kerstversie. Afgelopen zaterdag konden zijn fans het singletje aanschaffen tijdens instores in Sneek en Leeuwarden. Het nummer is de voorloper van een album dat begin 2013 uitkomt.

Voor Kodaline is muziek maken therapie

Kodaline: All I want (44)

Ze worden al vergeleken met Coldplay, zoals die band tien jaar geleden klonk. Kodaline, afkomstig uit Ierland. In september verscheen een EP met vier nummers, waarvan ‘All I want’, binnen op #44 én Megahit op 3FM, de eerste hitsingle is. ‘All I want’ is gebruikt bij ‘Remember the time’, een aflevering uit de serie ‘Grey anatomy’.

#1-hit

Kodaline is ontstaan uit de Ierse band 21 Demands dat in 2007 een Ierse #1-hit scoorde met ‘Give a minute’. De band bestond van 2005 – 2011, waarna drie van de vier leden, Stephen Garrigan (leadzang), Mark Prendergast (gitaar, keyboards, zang) en Vinny May Jr (drums en zang), verder gingen als Kodaline.

videospel

Stephen en Mark kennen elkaar van het schoolkoor, waar ze de enige jongens waren. Ze  woonden nog geen twee minuten van elkaar verwijderd in het plaatsje Swords, ten noorden van Dublin, de Ierse hoofdstad. Ook Vinny woonde in de buurt en na hun middelbare school zaten ze in diverse bandjes. Een daarvan is 21 Demands, waaruit in 2011 Kodaline ontstaat. Bassist Jason Boland complementeert het geheel. De naam Kodaline heeft geen betekenis voor de jongens, die in de leeftijd 22- 23 jaar zijn. Later hoorden ze dat het een personage is in het videospel ‘World of warcraft’.

therapie

Stephen en Mark zijn twee jaar geleden begonnen met het schrijven van nummers, om elkaar van diverse relatieproblemen af te helpen. Muziek maken is voor hen dan ook in de eerste plaats therapie, daarna kijken ze of het ook een groot publiek kan aanspreken.

naar Nederland

Afgelopen vrijdag was de band voor het eerst in ons land voor een optreden op ‘London Calling’ in Paradiso in Amsterdam. Gemist? Wil je horen hoe ze live klinken? Dan moet je maandag na 8 uur afstemmen op ‘Giel’, waar ze dan te gast zijn.

Lenka zingt voor Microsoft

Lenka: Everything at once (60)

Uit Australië komt Lenka Kripac (New South Wales, 19 maart 1978). Net als ‘Summerbreeze’ van Stone & van Linden op #75 en 'Lights' van Ellie Goulding  (op #77), is ‘Everything at once’ ook al meer dan een jaar oud. Dat haar nummer nu een notering krijgt, dankt ze aan Microsoft. Het nummer wordt gebruikt in de reclamespot om Windows 8 te promoten.


Haar vader is een jazzmuzikant die geëmigreerd was van voormalig Tsjecho-Slowakije naar Australië. Voordat Lenka zich ging toeleggen op muziek, speelde ze in de Australische tv-serie ‘GP’. Daarnaast presenteerde ze shows en acteerde in diverse films. In 2004 sloot ze zich aan bij de elektronische band Decoder, waarmee ze twee albums opnam. In 2007 vertrok ze naar Californië, waar ze de albums ‘The show’ (in 2008) en ‘Two’ (in 2011) opnam. ‘Everything at once’ is afkomstig van ‘Two’.

Stone & van Linden komen met zomernummer (in wintertijd)

Stone & van Linden: Summerbreeze (75)

Terwijl in dit jaargetijde de regen in bakken naar beneden komt en de temperatuur ’s nachts het vriespunt nadert, komen Stone & van Linden met het zomerse ‘Summerbreeze’. Met een videoclip waarin bijna alleen maar vrouwen in bikini zijn te zien, natuurlijk vertraagd uitgezonden, zou dit nummer in de zomer een grote hit kunnen worden. Maar vreemd genoeg hebben de heren er voor gekozen om daar tegen de winter mee te komen, terwijl het nummer al meer dan een jaar oud is (release september 2011). Toch nog een hitje: #75.

cassettes

Achter ‘Summerbreeze’ gaan twee Duitse dj’s/producers schuil. Stone staat voor Andreas Litterscheid, geboren in Hamburg. Litterscheid begon op zijn twaalfde met het mixen van nummers, en was altijd in de weer met cassettes en twee recorders. Al snel leverde hem dat de bijnaam CJ op, ‘cassette-jockey’. Vervolgens begon hij te draaien in clubs in Keulen en verzon de naam CJ Stone.

Middenjaren ’90 maakte hij deel uit van het danceproject Base bumpers. Met Milo.nl scoorde hij bij ons twee keer: ‘Rush’ (#48 in 2005) en met ‘Exciting’ (#96 in 2007). Maar zijn grootste wapenfeit is de remix die hij in 2003 maakte van ‘Rhythm is a dancer’ van Snap, dat bij ons tot #46 kwam en in de Britse hitparade tot #17. Aan ‘Endless summer’ door Oceana (#83 in  juli), het officiële EK voetballied van de UEFA, schreef en produceerde hij mee.

labels

Van Linden heet volledig Marc van Linden, als artiest, maar zijn werkelijke naam luidt Frank-Michael Helmedacht, geboren op 9 augustus 1976 in Alfeld (Leine), in Niedersachsen. Helmedacht rolde op zijn zestiende, vier jaar later dan Litterscheid, in de muziek. Vier jaar later had Helmedacht zijn eerste platencontract te pakken bij het onafhankelijke label Circles. Hij noemde zich in die tijd Framic, later onder andere Nation 4 nation en Groove club.

In 2005 begon hij zijn eigen platenlabel, Midway records, waarop hij twee jaar later zijn album ‘My way’ uitbracht. ‘Summerbreeze’ is de eerste samenwerking met Stone, dat al gevolgd werd door ‘Sky’ (in 2011) en ‘Into the light’ feat. CJ Stone & Lyck. Volgend jaar komt van Linden met zijn tweede album.

Ellie Goulding ziet hier eindelijk het licht

Ellie Goulding: Lights (77)

Het kan raar lopen met een nummer. ‘Lights’ van de Britse zangeres Ellie Goulding is al bijna drie jaar oud. Het nummer was een bonustrack op de iTunes-versie van het gelijknamige album dat begin 2010 werd uitgebracht in het Verenigd Koninkrijk. Daar kwam het album op #1 binnen en sindsdien zijn er daar meer dan 850.000 stuks van verkocht.

bonus

Eind november 2010 verscheen er een nieuwe versie van het album, met zes extra tracks, dat de titel ‘Bright lights’ kreeg. Na een aantal keren te zijn aangekondigd, verscheen, bijna een half jaar later, in maart 2011, ‘Lights’ op single. In de Britse hitparade kwam het niet verder dan de 49e plaats en ook in de Amerikaanse hitparade wilde het niet lukken.

het licht

Begin januari 2012 ging het daar op herhaling en pas acht maanden later, in augustus van dit jaar, bereikte het de hoogste stand: #2. In ruim anderhalf jaar tijd zijn er daar meer dan 3 miljoen downloads van verkocht. Aangezien Ellie pas geleden haar tweede album ‘Halcyon’ heeft uitgebracht en daarmee de boer opgaat, zijn aan de internationale editie vijf nummers toegevoegd, waaronder ‘Lights’, dat nu eindelijk bij ons op single is uitgebracht.

Op 30 december hoopt Elena Jane ‘Ellie’ Goulding, geboren in Lyonshall, Herefordshire, 26 jaar te worden. Ze stamt niet echt uit een gezin waar muziek de boventoon speelde. Haar moeder werkte in een supermarkt, haar vader was doodgraver. Haar ouders scheidden toen ze vijf was, waarna ze werd opgevoed door haar stiefvader. Muziek begon op haar negende een rol te spelen: ze speelde klarinet en vijf jaar later kwam daar de gitaar bij. Op haar vijftiende begon ze met het schrijven van nummers.

belofte

Twee jaar geleden werd ze door de Britse BBC verkozen tot dé belofte van 2010. Een onderscheiding die al eerder ging naar onder andere Adele, Mika en Keane. Dit jaar kreeg Michael Kiwanuka deze.

Aanstaande zaterdag is Ellie Goulding te gast in TOPPOP3.

Train krijgt hulp van countryzangeres

Train feat. Ashley Monroe: Bruises (94)

Zeven hits scoorde de Amerikaanse groep Train in ons land, waaronder vier top 10-hits. '50 ways to leave your lover', hun voorlaatste, verdween twee weken geleden na een verblijf van 21 weken. Alle zeven hits scoorden ze op eigen kracht, dat wil zeggen in de uitvoering van de nummers. Op ‘Bruises’ maken ze voor het eerst een uitstapje met een andere act, zangeres Ashley Monroe.

countrymuziek

Ashley Monroe, geboren op 10 september 1986 in Knoxville, Tennessee, won op haar elfde de talentenjacht ‘I want to be a cowboy’s sweetheart’, wat al duidt op een link naar country & western muziek. Aangezien haar ouders muziek draaiden van the Eagles en Lynryd Skynyrd, kreeg ze ook de nodige countryrock mee.

Na de dood van haar vader, die overleed aan kanker, vertrok ze met haar moeder naar Nashville. Daar sloot ze een contract voor het schrijven van nummers, dat in 2006 leidde tot het opnemen van haar debuutalbum ‘Satisfied’. Doordat een top 20-hit uitbleef, wilde het label het album niet uitbrengen.

meidentrio

Eind 2007 vertrok ze bij het label en ging ze nummers voor anderen schrijven. In april 2009 werd ‘Satisfied’ uiteindelijk toch uitgebracht, maar alleen digitaal. Sindsdien werkte Ashley samen met onder andere Wanda Jackson. Met Miranda Lambert en Angaleena Presley vormt ze samen het trio Pistol Annies, dat nog dit jaar met een album komt.