zondag 23 november 2014

‘Nothing really matters’ is op weg om de kersthit van 2014 te worden

#1 Mr. Probz: Nothing really matters        *** zesde week op #1 ***

Nog geen Voice-kandidaat te bekennen en dus blijft ‘Nothing really matters’ van Mr. Probz voor de zesde week de bovenste beste in de Single Top 100 en is inmiddels een kanshebber voor de kersthit van 2014. Het is echter nog vier weken tot kerst, dus er kan nog van alles gebeuren. Wellicht volgende week al, want Ed Sheeran zit met ‘Thinking out loud’ op de hielen van ‘Nothing really matters’!

‘Waves’ gaat nog jaren mee (6)

Intussen gaat zijn vorige single ‘Waves’ heen en weer. Vorige week leverde het nummer twee plaatsen in, deze week stijgt het twee plaatsen en staat in de 82e week weer op #26. Op  deze manier haalt het nummer het aantal weken van ‘Let her go’ van Passenger wel. Dat nummer, gezakt naar #69, is nu met 109 weken het langst genoteerde nummer ooit.

Tot voor twee weken was het langst genoteerde nummer ‘I gotta feeling’ van the Black eyed peas, dat in 2011 na 108 weken uit de hitparade viel. Niet omdat het minder werd gedownload voor een notering, maar omdat de platenmaatschappij nieuw material wilde uitbrengen. De lange run dankt ‘Let her go’ aan streaming.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten