zondag 27 juni 2010

de Vedettes vallen buiten het basiselftal, maar scoren wel

de Vedettes: Ow, wat een mooie goal! (96)

3209 stemmen waren niet voldoende voor ‘Ow, wat een goal!’ van de Vedettes om tot het basiselftal te horen, waar uiteindelijk de grootste WK-hit uit naar voren moet komen. Die verkiezing is opgezet door 3FM dj Giel Beelen. Maar van de overige elf, is er nog geen één die de hitparade heeft gehaald. Dus wat dat betreft doen de Vedettes het nog niet zo slecht!

De Vedettes omschrijven zichzelf als ‘23 voetbal liefhebbers die vinden dat je er niet vroeg genoeg mee kan beginnen, want wij gaan scoren. En dat is wat het Nederlands elftal ook moet doen SCOREN’. Op de melodie van ‘U.o. me (You owe me)’ van Luv’ (#3 in 1978), dat de tune was van het VPRO-programma ‘Club Waldolalla’, namen de heren van de Vedettes het nummer ‘Ow, wat een goal!’ op. De wedstrijden van het Nederlands elftal kijken de Vedettes in Cafe Slagroom op het Piusplein in Tilburg.

1 opmerking:

  1. hallo Megaman,

    je hebt volkomen gelijk. helemaal mee eens. Die verkiezing van Giel beelen stond we 1 dag van te voren nog in de top 5 en op de laatste dag kregen enkele nummers plotseling ineens een paar duizend stemmen erbij waardoor wij buiten de boor vielen!!!!

    klopte niet veel van!

    groetjes van een Vedette

    BeantwoordenVerwijderen