zondag 28 augustus 2016

Ellie Goulding zingt opnieuw filmthema

#96 Ellie Goulding: Still Falling For You

De producers van de film ‘Bridget Jones Baby’ zullen wel gedacht hebben. Als we de Britse zangeres Ellie Goulding vragen voor het themanummer, dan hebben we in ieder geval al een  hit te pakken. Goulding zong vorig jaar ‘Love Me Like I Do’, het thema van ‘Fifty Shades Of Grey’) dat het 47 weken volhield in de Single Top 100 met een tweede plaats als hoogste notering, drie weken achtereen.

Na ‘Bridget Jones Diary’ in 2001 dat de hits ‘It’s Raining Men’ van Geri Halliwell (#3) en ‘Out Of Reach’ van Gabrielle (#12) opleverde en ‘Bridget Jones: The Edge Of Reason’ (in 2004), verschijnt op 16 september deel 3: ‘Bridget Jones Baby’. ‘Still Falling For You’, het thema van het derde deel, is mede van de hand van de Zweedse zangeres Tovo Lo, die zelf een hitje heeft met ‘Cool Girl’, deze week op #66.

Hugh Grant was niet geïnteresseerd

Renée Zellweger speelt voor derde keer de rol van de ietwat onhandige op relatiegebied zijnde Bridget Jones. Haar tegenspeler is opnieuw Colin Firth (rechts op de foto) in de rol van Mark Darcy, haar geliefde uit deel twee. Hugh Grant, ook een vriendje in de eerste twee delen, vond het script van deel drie dermate oninteressant dat hij ervoor bedankte.
Daarvoor in de plaats komt Patrick Dempsey die Jack Qwant speelt. Sharon Maguire, regisseur van het eerste deel, is  weer wel van de partij. In deel twee was zij afwezig en nam Beebon Kidron de regie voor haar rekening.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten