maandag 24 oktober 2016

leeftijd nieuwste boyband is gemiddeld 22 jaar

#84 (94) 4U: Bitter Taste

De ene talentenjacht volgt de andere op. Afgelopen vrijdag ging het zevende seizoen van The Voice of Holland van start, gezien door 2,8 miljoen kijkers. Een week eerder werd de eerste editie van ‘The Next Boy/Girl Band’, een talentenjacht uitgezonden door SBS 6, afgesloten. En als The Voice stopt, volgt The Voice Kids en Idols. Kortom, genoeg talenten dus in spĂ©, maar daarna horen we er vaak weinig meer van.

Hoe zal het de vier jongens van 4U vergaan, die op vrijdag 14 oktober 2016 winnaar werden van ‘The Next Boy/Girl Band’? Niet de sms-jes van de kijkers, maar het aantal downloads en streams van ‘Bitter Taste’ van 4U en hun tegenhanger, ‘Party’ van de meidenband GRLBND,  bepaalden wie de talentenjacht won.
Wel werd die avond de definitieve samenstelling van beide bands vastgesteld. Jeroen van Ballengooijen (bekend van zijn hits als Jeronimo) en nog wel te horen op ‘Bitter Taste’, moest de groep verlaten, waardoor 4U nog uit vier leden bestaat.

relletje

De samenstelling van GRLBND werd uiteindelijk bepaald door John Ewbank, die de meiden coachte. Dat werden er geen vier, maar bleven er vijf. Ewbank: “Ik zag gewoon een band die ik wil zien, ik ga met ze door en het programma stopt. Ik dacht niet over stemmers.” De kijkers hadden dus voor niets gestemd, maar krijgen dat nog gecompenseerd …

Wat de jongens van 4U  betreft, daar had het publiek ook niet alles over te zeggen. Luca Gilliot (17, half Surinaams, half Italiaans, uit Zaandam ) en Toon Mentink (20, uit Schiedam) werden door de kijkers gekozen,
Tiago Da Silva (25, geboren in Portugal, op 15-jarige leeftijd naar Nederland gekomen)  en Jaimy Trommelen (27, uit Rhenen) door Tony van de Berkt van platenmaatschappij 8Ball Music en coach van de jongens. De namen van de groepen zijn aangedragen door de kijkers.

gemiddelde leeftijd

Als je mee hebt gerekend dan zijn de vier leeftijden van 4U samen 89. Dat is gemiddeld 22 jaar! Hoezo boyband?! Wat voor publiek komt daar nog op af? De mannen mogen in ieder geval optreden tijdens de jubileumconcerten van Nick & Simon.

1 opmerking:

  1. kuch kuch en ook nog Luca Gilliot (18 jaar, geboren in zaandam) en toon mentink (22 jaar) btw luca is het knapst :)

    BeantwoordenVerwijderen