maandag 6 augustus 2007

Voor Lianne is er leven na Raffish


Li-Ann: Pop the cherry (95)

Je vraagt je wellicht af wat er van de meiden van Raffish tercht is gekomen? Raffish werd tweede bij de talentenjacht ‘Popstars – the rivals’in december 2004 en scoorde een #1-hit met ‘Plaything’. Daarna scoorden ze nog twee hits: ‘Thursday’s child’ (#29) en ‘Let it go’ vs Gio (#27), beide in 2005. In november van dat jaar verliet Eva Simons de groep en in 2006 stopte Raffish er helemaal mee. Toch is er nog wel een band met elkaar, want regelmatig gaan ze samen op stap.

De enige van de vijf die momenteel actief is in de muziek, is Lianne Lucia van Groen (Zaandam, 17 maart 1985). Lianne heeft twee zussen, Eva en Marlin, en woont bij haar moeder. Ze was achttien toen ze meedeed aan Idols 2004, maar kwam niet verder dan de laatste 27. Met ‘Popstars – the rivals’ lukte het een jaar later wel.

Kort na het uiteenvallen van Raffish vorig jaar, werd Lianne benaderd door Regi Penxten (bekend van Milk inc.), om de leader van het Belgische tv-programma ‘We like to party’ in te zingen. De tune verscheen op single onder de titel "Friday" en werd een Top 20 Hit in Vlaanderen. Met ‘Pop the cherry’ hoopt ze nu ook in ons land door te breken. De clip werd in Turkije geschoten, waar ook een reportage is gemaakt voor het mannenblad FHM. En we moeten zeggen, niet alleen het geluid van Lianne is sterk veranderd, want kijk hier maar eens naar de clip!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten