zondag 6 januari 2008

Megaman bij week 1 – 5 januari 2008

Welkom in de eerste Megaman van 2008, waarin Rihanna de hakken nog nét over de sloot krijgt, Amy Winehouse haar producer meeneemt en Alain Clark zijn vader. Dit en nog veel meer nieuws over de eerste Single Top 100 en Album Top 100 van 2008 in de nieuwe Megaman!

5 opmerkingen:

  1. Vreemd dat er deze week geen mids zijn ?!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nee, die bespreek je pas op woensdag... sorry !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Na vermelding op twee sites van eventuele manipulatie met de single Eén Wereld, stijgt het nummer ineens weer van 18 naar 4 met 75%. Valt helemaal niet op...

    BeantwoordenVerwijderen
  4. @ beste "Megaman" worden er vandaag geen tussenstanden besproken ?!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi hoi,
    ach, het was toch al veel langer vreemd dat Jeroen van den Boom plotseling op 2 stond en de dag ervoor nog een heel stuk lager. Ik gun hem het beste, maar hier klopt geen reet van. Maar ja, het afgelopen jaar is gebleken dat deze lijst allesbehalve objectief is, laat staan een weergave van de werkelijke verkopen en downloads. Er zijn inmiddels zoveel mogelijkheden met meer IP-adressen te werken, dat dat criterium al lang achterhaald is. Het lijkt erop dat de slimsten op pc gebied de hits kunnen maken en breken. En dah kan toch ook nie de bedoeling zijn hè...om het maar in dialect af te sluiten.
    Have a nice day everybody!

    BeantwoordenVerwijderen