zondag 16 maart 2008

DiFa: samentrekking

DiFa feat. Emsymo: Freaky ass hell (61)

DiFa, een nieuwe naam, maar twee bekende mannen. DiFa is namelijk een samentrekking van Divini en Fausto, en die twee kennen we al. Divini, dat klinkt Italiaans, maar in het echt heet deze dj gewoon Ard Schilderink. Op 16 februari is hij dertig jaar geworden.




Dat is nog altijd een stuk jonger dan Fausto Talone, want die wordt 15 november aanstaande al weer 38. Fausto is een rasechte Amsterdammer, maar zijn vader komt uit Rome.


De rap is door Emsymo. Die MC heet in het echt Moreno. Ook van hem maar even de geboortedatum: fans kunnen hem op 27 mei een kaartje sturen ter gelegenheid van zijn 27e verjaardag.

4 opmerkingen:

  1. mo het gaat goed met je? Das mooi half arnhem krijgt nog geld van je!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. emsymo is fucking gestoord,die teringlijer heeft mijn vriend het ziekenhuis ingeslagen zonder reden!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. emsymo is inderdaad de grootste kankerlijer die er is, maar die gozer is wel een van de gevaarlijkste mc en rapper die er in nederland is, dus yo emsymo, blijf je ding doen, en laat mensen maar lullen, als je kraken weet je dat je het groot gaat maken............!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. he emsymo, je maakt echt dope shit! Waneer ga je met wat nieuws komen? Echt niemand in nederland kan zo dope rappen als jij!!En p.s laat al die mensen maar praten wat een stelletje losers, hebben ze niks beters te doen? Gr don diablo

    BeantwoordenVerwijderen