dinsdag 21 oktober 2008

Midweek: Guru Josh zeker van #1

Vorige week werd Robin S. op het laatst door Gerard Joling afgetroefd. Dit keer lijkt het ‘Infinity 2008’ van the Guru Josh project te worden dat ‘Show me love 2008’ van Robin S. van de eerste plaats houdt. Het nummer stevent hard op de eerste plaats af en niemand die dat nog kan tegenhouden.

Als Kane een download zou hebben gehad van ‘It’s London calling’, dan zouden ze nog hun zoveelste top 10-notering kunnen bijschrijven. Nu mogen ze blij zijn als het nummer in de top 20 binnenkomt. Waarschijnlijk gaat dat ook op voor ‘Als jij maar bij me bent’ van Jannes. Het nummer is fysiek de sterkste, maar vanwege het ontbreken van een download, haalt het nummer misschien niet eens de top 10.


Ook de Album Top 100 kent een nieuwe #1: ‘Frans & Marianne’, het derde duettenalbum van Frans Bauer & Marianne Weber. Daarnaast komen de albums van AC/DC (‘Black ice’), Ilse DeLange (‘Incredible’), Danny de Munk (‘Hart en ziel’) en John Legend (‘Evover’) hoog de top 10 binnengerold. De Kaiser chiefs zullen het dan ook met een top 20-positie moeten doen met hun album ‘Off with their hands’.

Bovenin lijken de kaarten dus al geschud. Voor de rest zullen we moeten wachten tot vrijdag wanneer de definitieve lijsten bekend worden. Dan zijn wij er ook weer met een nieuwe Hitflits, waarin de highlights van beide lijsten aan de orde komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten