woensdag 22 april 2009

Midweek: Charmeoffensief Adele lijkt te werken

Afgelopen weekend was Adele in Nederland voor concerten en een optreden bij Paul de Leeuw en dat is niet zonder gevolgen. Want het gaat haar waarschijnlijk een dubbelhit opleveren. De single ‘Make you feel my love’ voert momenteel de singlelijst aan, op de hielen gezeten door ‘Poker face’ van Lady Gaga. En haar album ‘19’ zal zeker aanstaande vrijdag de #1-positie innemen in de Album Top 100; het overwicht is nu al zo’n 30% op ‘Best of’ van Krezip.

Terwijl ‘De dag dat alles beter is’ van Nick & Simon waarschijnlijk tot buiten de top 10 zal vallen, stevent een andere Volendamse groep, de 3j’s, af op een top 10-notering met ‘Bevlogen als vogels’. Ook top 10 zit er in voor ‘Beggin’’ van Madcon en ‘Breathe gentle’ van Tiziano feat. Kelly Rowland. Vlak buiten de top 10 verwachten we ‘We made you’ van Eminem.

Hoge binnenkomers in de Album Top 100 zijn: Depeche mode met ‘Sounds of the universe’ en Ruth Jacott, die sinds zeven jaar weer met een nieuw album komt: ‘Passie’. Wellicht voor beide een top 10-notering. Onderin verwachten we ondermeer albums van Jiggy Dje met ‘De ark de triompf’ en Lucky Fonz III met ‘A family like yours’.


Zal het Adele lukken om alsnog met ‘Make you feel my love’ op #1 te komen? Vrijdag weten we het en dan melden we het in een nieuwe Hitflits.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten