zondag 3 mei 2009

Drukke tijden voor Niels van der Zande

Nils van Zandt vs Sergio Silvano & Chaquilo MC: The beat don’t stop (83)

Nog geen maand geleden stond Nils van Zandt een weekje op #90 met ‘Party jam (say whoop!)’ vs Robert Abigail feat. Jay Ritchey. Deze week is het zelfs twee keer prijs voor Niels van der Zande. Op #80 doet hij mee op ‘F*cked up (theme song)’ van de B-bass allstars. En op #83 komt het nummer ‘The beat don’t stop’ van hemzelf, vs Sergio Silvano & Chaquilo MC. Binnen enkele weken wordt het nummer ook uitgebracht in België, Duitsland, Engeland en Frankrijk. Nils kennen we nu wel een beetje, dus tijd om kennis te maken met de andere twee heren.

Sergio Silvano heet in het echt Marcel Willemen en is geboren op 28 april 1990 in Sint Anthonis. Het dj’en leerde hij op zijn zeventiende in de plaatselijke discotheek ‘Bosh-Allin’. Van daaruit belandde hij in andere discotheken in de regio. Net als veel collega-dj’s draaide Marcel op après-skifeesten. Daarna ging hij verder met house en dance, daar waar het allemaal begon, in discotheek ‘Bosh-Allin’ in Sint Anthonis, waar hij iedere vrijdag draait. De rest van de week volgt hij een sportopleiding.

Uit Indonesië komt Chaquilo MC (echte naam: Chakib Belhaj). Hij is nu ruim twee jaar MC en leerde het klappen van de zweep in Discotheek Nightlife in Maastricht. Vervolgens was hij een tijdje resident MC in een discotheek in Salou. Een heel album staat inmiddels op stapel. Momenteel woont hij in Leicester, Groot-Brittannië. Zijn grote wens is Aziatische dance maken.

5 opmerkingen: