maandag 6 december 2010

DJ Tony star/Sterretje kreeg geen hulp van Mental Theo

DJ Tony star: Two stars (10)
De eerste serie van Oh oh Cherso ligt al weer een tijdje achter ons en sinds deze week is ook de eerste single ‘Oh oh Cherso’ uit de lijst verdwenen. Maar niet getreurd, want DJ Tony star, oftewel Sterretje, een typetje van de Hagenaar Tony Wyczynksi, zorgt dat we nog even door kunnen dansen. Tijdens de serie bleek al zijn voorliefde voor het dj-en. Zijn hoogtepunt was dan ook het draaien van een set op de Starbeach in het Griekse Chersonissos. Een eigen productie kon dus niet uitblijven. Daarvoor nam hij het nummer ‘Stars’, #2-hit in 1995 van Charlie Lownoise & Mental Theo en in 2002 als ‘Stars 2002’ nog goed voor een 49ste plaats.

Berichten dat Theo Nabuurs, oftewel Mental Theo ook heeft meegewerkt aan deze productie, wuift Theo weg. “De plaat van Tony star is van hem alleen. Ik ben door het management gevraagd om Tony te coachen voor de single en de clip. Alle eer gaat dus naar Tony.” Verder laat Theo weten dat er zeker geen plannen zijn voor een duo en dat hij zeker geen commerciĆ«le single meer uit te geven. Theo blijft liever bij hardcore en oldschool.

De tweede serie getiteld ‘Oh oh Tirol’ wordt de komende weken in Oostenrijk opgenomen en vanaf januari uitgezonden door RTL5.

4 x 4

‘Two stars’ van DJ Tony star is de vierde eersteweeks bij de bovenste tien. Dat is geen record, maar wel bijzonder. In de gehele geschiedenis van de Megalijst, die teruggaat tot 23 mei 1969, is dit nog maar vier voorgekomen. De andere drie keer waren op: 1 februari 2005, 4 juli 2009 (alle van Michael Jackson, dus eigenlijk vier hits op herhaling) en 5 juni 2010. Ook toen kwam er op #1 een deelnemer van een talentenjacht binnen: Jaap, winnaar van X-factor met ‘Don’t stop believin’’.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten