dinsdag 19 april 2011

LMFAO kan het (weer) niet alleen

LMFAO feat. Lauren Bennett & GoonRock: Party rock anthem (90)

Na Australië en Nieuw Zeeland, bereikte ‘Party rock anthem’ van LMFAO feat. Lauren Bennett & GoonRock afgelopen zondag ook de eerste plaats van de Britse hitparade. Het duo LMFAO dat staat voor ‘Laughing my fuck ass off’, oftewel ‘Ik lach m’n kont er af’, scoorde al twee hits of eigenlijk werkten ze mee aan twee hits. ‘Let the bass kick in Miami bitch’ van Chuckie (#23 in 2009) en ‘Getting’ over you’ van David Guetta & Chris Willis feat. Fergie (#31 in 2010). ‘Party rock anthem’ is dan ook het eerste nummer dat de heren Stefan Kendal Gordy en Skyler Gordy op hun eigen titel halen, afkomstig van hun tweede album ‘Sorry for party rocking’.

Maar wederom doen ze dat niet alleen. Ze krijgen daarbij hulp van Lauren Bennett & GoonRock, die officieel geen credit krijgen. Wij noemen ze echter wel. Lauren Bennett groeide op in het Britse Kent, en kreeg de liefde voor muziek thuis met de paplepel ingegoten. Haar moeder was zelf artiest en speelde piano. Haar ouders hadden een karaoke machine waarop ze liedjes van ABBA zong, en later nummers van Whitney Houston, Mariah Carey en Céline Dion.

Vanaf haar twaalfde deed Lauren mee aan diverse talentenjachten en uiteindelijk belandde ze samen met vriendin Tessa in de Britse versie van X-factor, waar ze bij de laatste twaalf eindigden. Daarna gingen de meiden elk hun eigen weg, waarbij Lauren in Los Angeles belandde bij de Paradiso girls, waar ze nog steeds deel van uitmaakt. Van GoonRock weten we voorlopig alleen dat hij afkomstig is uit Hollywood/Santa Barbara in Californië.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten