zondag 19 juni 2011

Barry Badpak krijgt hulp van Jochem Myjer

Barry Badpak: Kamelenteen (waar ga je heen) (45)

3FM Serious Request kan de buik nat maken als ze in december de stad Leiden aandoen, want dan zal ‘Kamelenteen (waar ga je heen)’ door menig (dronken) bezoeker ‘gezongen’ worden. Het nummer van Barry Badpak dreigt namelijk een grote hit te worden. Zelfs cabaretier én Leidenaar Jochem Myjer heeft het nummer omarmd en is zelfs in de videoclip te zien.

Het idee voor het nummer is afkomstig van Wouter Vermeulen, bedrijfsleider van cafe ‘De hut’ van Ome Henne aan de St. Aagtenstraat in Leiden, dat in april 32 jaar bestond. Dat café was in de jaren ‘80 de thuisbasis van Rubberen Rubbie, de Leidse formatie die Nederlandstalige nummers in een medley uitbracht en daar vette hits mee scoorde. Op een donderdagavond toen er nog even flink werd doorgedronken, ontstond het nummer, dat Wouter samen met twee maten maakte, die zich Barry Badpak noemen.

Wouter kwam Jochem Myjer tegen in een restaurant. Ze raakten in gesprek en Myjer, die het nummer van Barry Badpak al kende, wilde graag meedoen in de clip.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten