zondag 26 juni 2011

Nick & Simon hebben het een zomer lang druk

Nick & Simon: Een zomer lang (3)

De fans kennen ‘Een zomer lang’ van Nick & Simon al lang, want het staat op hun album ‘Fier’ dat in oktober verscheen. Het nummer is vanaf het begin een grote favoriet van het duo, dus een single kon niet uitblijven. Om die fans die het album al in huis hebben (en dat zijn er meer dan 100.000), toch te verleiden de single aan te schaffen, hebben de twee voor hen iets extra’s.

Op de cd-single staan drie Engelstalige nummers, afkomstig uit het succesvolle tv-programma ‘Nick & Simon The American Dream’. Daarnaast staat natuurlijk ook de videoclip van ‘Een zomer lang’ op het schijfje. Tel daarbij op dat ze ook nog een drietal signeersessies deden in Groningen, Ede en Enschede. Kat in ’t bakkie dus, een #1-hit kon hen niet meer ontgaan. Helaas, ‘Een zomer lang’ komt slechts binnen op de derde plaats, waarmee ze wel hun veertiende achtereenvolgende top 10-hit scoren.

Amerikaanse finale

Het ziet er niet naar uit dat het nummer volgende week alsnog naar #1 stijgt, want er komen (voorlopig) geen signeersessies meer. Afgelopen zondag zijn ze, samen met de andere coaches, Angela Groothuizen en Roel van Velzen en de nieuwe coach bij The voice of Holland, Marco Borsato, naar Los Angeles vertrokken. Daar vind aanstaande dinsdag de finale plaats van ‘The Voice of America’, waarbij ook onze eigen ‘Voice of Holland’, Ben Saunders aanwezig zal zijn. De Amerikaanse coaches zijn Christina Aguilera, Cee Lo Green, Adam Levine en Blake Shelton.

druk programma

Als Nick & Simon terugkomen, kunnen ze zo’n beetje door naar Spanje (waar ook de videoclip van ‘Een zomer lang’ is opgenomen) en Portugal, waar dit jaar ‘De zomer voorbij’ wordt opgenomen. Daarna starten in augustus de opnames voor de tweede serie van The voice of Holland en twee maanden later staat het duo vier avonden in het Gelredome in Arnhem voor hun Symphonica in Rossa concerten. Wellicht dat ze daarna tijd hebben voor een nieuw album, want ‘Een zomer lang’ is al de vierde single van het album ‘Fier’.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten