zondag 3 juli 2011

Chris & WillieJan verder als DuoNL

DuoNL: Kus me (93)

We zullen maar direct met het slechte nieuws komen: het duo Chris & WillieJan dat wereldhits scoorde met ‘Kleine zwerver’ (#92 in 2009), ‘Duizend dromen’ (#90) en ‘Jij alleen’ (#93), beide in 2010, is niet meer. Maar we hebben ook goed nieuws, ze zijn verder gegaan als DuoNL en scoren met ‘Kus me’ hun eerste hit. Een nummer dat je op Radio 2 niet zult horen, maar op radiostation 100% NL zeker wel.
volgende stap

In augustus 2010 riepen Christian & Williejan, die niet alleen muzikaal een duo vormen, maar ook privé, hun fans op om een nieuwe naam te bedenken. Ze waren toe aan een ‘lekker in de mond liggende artiestennaam die staat voor het Nederlandstalige duo’. Een maand later kwam Savannah Treitel, zelf zangeres, met de naam DuoNL. Op 7 november bracht het ‘nieuwe duo’ de single ‘Wat zijn miljoenen zonder jou’ uit, dat niet verder kwam dan wat airplay. Met ‘Kus me’ zet het duo zich wel op de kaart. Aanstaande zondag, 10 juli, brengen de twee hun eerste album uit, dat gepresenteerd zal worden in Zaal Adelaars in Helmond.

2 opmerkingen:

  1. super dat je aandacht besteed aan dit leuke duo wij kennen ze persoonlijk en hebben natuurlijk voorkeur maar het zijn 2 erg leuke en vriendelijke mensen die echt voor hun muziek gaan

    mega fan Diana

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Diana: leuk dat je reageert. We zouden graag wat meer informatie willen plaatsen, zoals de volledige namen etc. Kun jij ons daar aan helpen? Alvast bedankt!

    BeantwoordenVerwijderen