zondag 3 juli 2011

LMFAO samen met Natalia Kills aan de champagne

LMFAO feat. Natalia Kills: Champagne showers (84)

Na ‘Let the bass kick in Miami bitch’ van Chuckie (#23 in 2009), ‘Getting’ over you’ van David Guetta & Chris Willis feat. Fergie (#31 in 2010) en ‘Party rock anthem’ feat Lauren Bennett & GoonRock (deze week opnieuw gestegen naar #8), komt LMFAO met hun vierde notering ‘Champagne showers’. Op het nummer worden dj’s Skyblu (= Skyler Husten Gordy en Redfoo (= Stefan Kendal Gordy) bijgestaan door de Britse Natalie Kills.

Natalia Noemi Cappuccini (Bradford, West Yorkshire, 15 augustus 1986) zoals ze volledig heet, heeft een Jamaicaanse vader en een moeder die uit Uruguay komt. Haar ouders zijn professionele sportmensen, die veel onderweg zijn. Daardoor namen haar grootouders voor een deel de opvoeding van Natalia voor hun rekening. Op haar zevende maakte ze haar acteerdebuut in de tv-show ‘New voices’. Natalia studeerde muziek en drama en op haar veertiende probeerde ze in Londen haar geluk te beproeven.

Ze speelde in diverse sitcoms, en in die tijd begon ze met het schrijven van liedjes. Enkele daarvan werden gebruikt in films en tv-shows. In maart 2005 verscheen haar eerste single ‘Don’t play nice’, dat in de Britse hitparade de elfde plaats bereikte. Drie jaar later kwam ze onder de hoede van Will.i.am van the Black eyed peas, die voor haar een platencontract regelde bij Interscope records. In die tijd kwam ze met de artiestennaam Kills. In augustus 2010 verscheen de single ‘Mirrors’, als voorloper van haar eerste album ‘Perfectionist’. Vorig najaar heeft Natalia in Europa getourd met Robyn en Kelis. Deze maand staat ze samen met LFAO in het voorprogramma van de ‘Get $leazy tour’ van de Amerikaanse zangeres Ke$ha.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten