zondag 9 november 2014

Isabella wil (nog) meer zingen

#42 Isabella: Wanneer verlaat je mij                                                      *** hoogste eerste weeks ***

Tien weken geleden boekte Isabella ook al de hoogste eerste weeks, alleen was dat wel 41 plaatsen hoger! Op 30 augustus kwam ‘Ik ben je prooi’ van haar en Wolter Kroes binnen op de eerste plaats van de Single Top 100. De week daarop zakte het nummer naar de 45e plaats en daarna was het verdwenen. Blijkbaar heeft ze de smaak te pakken, want ze nam het nummer ‘Wanneer verlaat je mij’ op, en scoort daar nu solo mee. Wij vermoeden echter dat het nummer het nog korter zal voldhouden dan ‘Ik ben je prooi’.

één van de vier

Isabella Smit (Amsterdam, 15 juli 1982), rondde vorig jaar opleiding hbo verpleegkunde af. Sinds 31 december verblijft ze in een loods op het terrein van het voormalige asielzoekerscentrum Crailo in de gemeente Laren voor het SBS6-programma Utopia. Ze  houdt van muziek, toneel en cabaret en heeft zich opgegeven voor Utopia omdat ze erg veel houdt van avonturen. Isabella is één van de vier bewoners die er sinds het begin nog inzit.

schilderij

In juni heeft mede bewoonster Nicoline Smalbraak op verzoek van een kijker het schilderij De Kloof gemaakt, die er € 250,-- voor heeft betaald. Een poster van het schilderij is nu te koop voor € 20,--. Vervolgens heeft Isabella daar een gedicht bijgeschreven. Beide vormen de basis voor de tekst van het nummer ‘Wanneer verlaat je mij’. Half oktober kreeg Isabella de muziek gemaild, waarop ze de tekst heeft ingezongen. Isabella wil na haar verblijf in Utopia meer nummers schrijven met de componisten. En misschien ook nog wel zolang ze daar nog zit.

geflopt

Pas geleden heeft bedenker John de Mol laten weten dat de Nederlandse Utopia, dat gepland stond voor één jaar, ook in 2015 doorgaat. De afgelopen week maakt het Amerikaanse tv-station Fox bekend, per direct met Utopia te stoppen, omdat er te weinig naar wordt gekeken. Te weinig is daar minder dan 2 miljoen kijkers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten