zondag 27 september 2015

Sinds twee jaar nieuw nummer met Beyoncé

#58 Naughty Boy feat. Beyoncé & Arrow Benjamin: Runnin’ (Lose It All)

Al een poosje circuleerden geruchten dat Beyoncé een nieuw nummer had opgenomen. Haar laatste werk stamt al weer van bijna twee geleden, het album Beyoncé, dus het mag wel weer. In augustus lekte een deel van het betreffende nummer, ‘Runnin’ (Lose It All)’, uit, dat echter niet gezongen werd door Beyoncé maar Arrow Benjamin.
Maar op 16 september bevestigde dj/producer Naughty Boy, dat Beyoncé heeft meegewerkt aan het nummer. Twee dagen later bleek dat hij niet had gelogen, en konden we haar bijdrage horen.

Runnin’ (Lose It All)’ is een nummer van Arrow Benjamin, waarover zo dadelijk meer. Nadat Beyoncé zijn versie had gehoord, wilde ze het graag zelf opnemen. Naughty Boy regelde het een en ander, waardoor op de hitversie zowel Beyoncé als Arrow Benjamin is te horen. Beiden doen een couplet en aan het einde eentje samen.

We zouden bijna vergeten wie aan de basis heeft gestaan van ‘Runnin’ (Lose It All)’: Arrow Bejamin, de schrijver van het nummer. Voordat hij zich onder die naam presenteerde, maakte hij deel uit van een groep, waarvan hij één van de oprichters was. Toch voelde hij zich niet op zijn plaats, er moest meer inzitten. Om dat te ontdekken, stapte hij eruit.

Vervolgens ging hij schrijven voor anderen, waaronder Labrinth, Artful Dodger en Tinie Tempah. ‘Kryptonite’ van Rhymez X x James Arthur, komt uit zijn koker. Begin dit jaar tekende Benjamin een contract bij SONY/ATV, de grootste muziekuitgeverij ter wereld.

eigen weg 

De naam Arrow Benjamin verwijst enerzijds naar de eigen weg die hij heeft gekozen (Arrow) en anderzijds naar zijn vader (Benjamin, dat zoon van mijn rechterhand betekent). Arrow Benjamin staat dan ook voor nalatenschap en wapen van liefde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten