zondag 4 oktober 2015

Dozijn hits dit jaar voor Ronnie Flex

#19 Mr. Polska  / Ronnie Flex: Niemand                                                       *** hoogste eerste weeks ***

‘Niemand’ van Mr. Polska en Ronnie Flex is het titelnummer van de Nederlandse film Popoz, die vanaf aanstaande donderdag, 8 oktober, in de bioscoop draait. De film, geregisseerd door Martijn Smits en Erwin van den Eshof, is een afgeleidde van de gelijknamige humoristische politieserie die sinds november 2013 te zien is op Comedy Central. De serie was ook te zien in onder meer Zweden, Duitsland en België.

dozijn hits

Niemand’ is de twaalfde hit dit jaar voor Ronnie Flex, al dan niet in samenwerking met andere hiphoppers. Negen daarvan kwamen voort uit het project New Wave, met als klap op de vuurpeil de #1-hit ‘Drank En Drugs’ met Lil’ Kleine. ‘Niemand’ maakte Ronnie Flex met Mr. Polska, waarmee hij eerder dit jaar ‘Ravotten’ maakte (#58 in maart). Beide nummers werden geproduceerd door Boaz de Jong ofwel Boaz van de Beatz.

Met twaalf notering in één jaar voor Ronnie Flex, is hij Justin Bieber op één na genadert. Die scoorde er dertien in 2013. Bieber bracht dat jaar elke maand een nieuw nummer uit. Negen hielden het dan ook maar één week vol. Van Flex daarentegen, staan vier nummers al 25 weken genoteerd! Slechts één nummer van hem hield het maar één weekje vol in de Single Top 100: ‘Kan Er Niet Omheen’ met Jonna Fraser & Lijpe & KM.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten