zondag 11 september 2016

Wibi Soerjadi hip-hopt er op los

#64 SFB feat. Wibi Soerjadi: Bleed 4 De Fam

Na het rockavontuur met Di-rect in 2005 met het nummer ‘Blind For You’ (#7), duikt pianist Wibi Soerjadi nu in de wereld van de hiphop. Samen met Frenna, Jandro, KM en Priceless, de Haagse rappers van SFB, scoort hij met ‘Bleed 4 De Fam’.

‘Bleed 4 Da Fam’ is geïnspireerd op ‘Narcos’, een tv-serie bij abonneezender Netflix. Op 2 september is daar het tweede seizoen van start gegaan en ‘Bleed 4 Da Fam’ is geschreven ter promotie hiervan. Dat was nog zonder het pianogeluid van Wibi Soerjadi.
SFB liep al een tijdje rond met een idee voor een pianolijntje, maar vonden de juiste persoon niet om het in te spelen. Vervolgens heeft Frenna via Twitter een privébericht (DM) aan de pianist gestuurd, die er mee aan de slag ging, met als resultaat een hit, zijn derde. Vorig jaar pakte Soerjadi alleen uit op ‘Undaunted’ (#79 in 2015), een combinatie van klassiek en dance.

De televisieserie ‘Narcos’ gaat over Pablo Escobar, misschien wel de beruchtste crimineel die ooit geleefd heeft. De serie was afgelopen jaar een van de best bekeken Netflix-series.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten