zondag 5 november 2017

Jonna Fraser komt één track tekort

#4 Jonna Fraser feat. Sevn Alias & Frenna: Architect
       *** hoogste eerste weeks ***

Dankzij zo’n 6 miljoen streams knalt de EP Blessed 2 van Jonna Fraser binnen op de eerste plaats van de Album Top 100 (zie de Hitflits van afgelopen vrijdag). Aangezien nog steeds (maar we schatten niet lang meer) albumtracks, mits voldoende gedownload en/of gestreamd, een notering kunnen krijgen in de Single Top 100, wordt de lijst deze week daar dan ook mee overspoeld. Twaalf van de dertien tracks mogen een weekje mee doen. Het zijn de volgende:
#4  Architect feat. Sevn Alias & Frenna
#18 Regrets feat. Boef
#27 Mot feat. Equalz
#30 Touchdown feat. JoeyAK & Sevn Alias
JoeyAK is geboren in Amsterdam. In augustus bracht hij de EP Luitenant uit.
#45 Bandz feat. Cho
#51 Tot Sluit
#62 Global feat. Chivv, terug na #55 op 7 oktober
#63 She Likes Me

#64 Solo Bent feat. Zoë Tauran
Zoë Rachelle Tauran, geboren op 31 maart 1997 in Roden (volgens haar ‘het mooiste dorp van Drenthe’), deed in 2012 mee aan Voice Kids, maar struikelde in de battles. Twee jaar later stond ze met de groep TP4Y (To Pretty 4 You) in de finale van Holland’s Got Talent, maar haalden de top 3 niet. Sinds 2016 is Zoë de vriendin van Ajax-spits Richairo Zivkovic en woont ze in Amsterdam.

debuut voor Rodense zangeres

Na Ellen ten Damme (vijf hits, waaronder een #1-notering met ‘Wat is Dromen’ met 3js in 2010), is Zoë Rachelle Tauran de tweede succesvolle artiest uit het Drentse Roden. Daarnaast is ze de eerste artiest die uit Roden zelf komt, dus Roden mag trots op haar zijn. Ellen ten Damme groeide ook in Roden op, maar is geboren in Warnsveld en dat ligt in de provincie Gelderland.

Gaan we nog even verder met de albumtracks van Blessed 2
#68 Why
#70 Manoeuvres, terug na #70 op 2 september
#93 Rijklaar
‘Oh Lord’ heeft het (nog) niet gehaald, en staat op de 125e plaats van de Bubbling-Under, de wachtkamer van de Single Top 100.

Doordat niet alle tracks van Blessed 2 een notering krijgen, telt de EP niet mee voor het klassement van albums waarvan alle tracks een notering kregen. Dat lijstje bevat nu tien albums, waaronder zijn eigen EP Blessed uit 2016, waarvan alle tien tracks wel een notering kregen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten