maandag 13 augustus 2007

Jumpfreakz organiseren NK jumpen

Jumpfreakz: Whoohoe (95)

Nee, de jumprage is nog steeds niet over… Een nieuwe groep jumpers dient zich aan onder de naam Jumpfreakz. Achter die naam zit een heel dj-team verscholen, bestaande uit een bekende en vijf minder bekende namen. De bekendste van het stel is Mc-Q, het alias van Rick Prumpeler. Hij heeft al drie hits achter zijn naam staan; één solo en twee in samenwerking met DJ Kicken. ‘Happy together’ bracht hem in 2005 nog het meeste succes (#11). Mc-Q is ook de nestor van het gezelschap; hji stamt van 8 oktober 1974. De andere vijf dj’s zijn nog onbekend (hitparadetechnisch gesproken dan), dus bij deze een voorstelrondje. Zo hebben we D-Ultra, die in het dagelijks leven luistert naar de naam Daniël en geboren is op 7 januari 1985. Verder zien we Mike –K– (3 juni 1982), Ixxus aka Royal X (maar eigenlijk heet hij gewoon Peter; 19 december 1983), Brytek aka Sebulba (die eigenlijk Mark heet; 8 maart 1983) en Cliff Raafs (heel goed: gewoon je eigen naam gebruiken; 28 juli 1985).

De Jumpfreakz worden bovendien nog eens bij optredens ter zijde gestaan door een compleet jumpteam, dat bestaat uit S!N (alias Roy Vanmaris), _bRn (ofwel Brian de Bruijn), Wenn (een afkorting van Wendy), Lianne (die heet inderdaad gewoon Lianne) en Er!k (die in het echt, weinig verrassend, Erik heet).

Nederlands kampioenschap jumpen

De Jumpfreakz gaan in oktober en november een heus Nederlands kampioenschap jumpen organiseren. Eerst zijn er vier regionale voorronden, gevolgd door een echt NK in november, in drie categorieën: hardjump, freestyle en duo jump. De Megaman is er al trots op dat hij de foxtrot een beetje behoorlijk onder de knie heeft… Ben je minstens zestien jaar en wil je meedoen, dan kun je je hier aanmelden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten