maandag 3 september 2007

Dj Delicious doet Erick E in de remix

Erick E. ft. Gina J.: Boogie down (DJ Delicious mix) (38)

Deze kennen we al natuurlijk. Nog maar vorig jaar scoorde Erick E, alias Erick Eerdhuijzen, zijn debuuthit met ‘Boogie down’, daarbij vocaal terzijde gestaan door Gina J. Dat werd tijd ook, want dit twintig jaar sappelen met plaatjes draaien leverde hem geen succes op. In de oorspronkelijk versie piekte ‘Boogie down’ vorig jaar januari op #25.

Van ‘Boogie down’ zijn nu remixen gemaakt door onder andere Fedde le Grand met Igor Valente en Martijn van Dishoeck samen met Wiebthroat. Maar de trekker van ‘Boogie down’ is wel de remix gemaakt door DJ Delicious. Deze Duitse dj (echte naam: Arndt Meyer-Wegner uit Frankfurt) is de zoon van een musicus, en is al sinds zijn vierde bezig met muziek. Samen met Bossi (Stefan Bossi) en Till West (Till Andermahr) startte hij het Keulse platenlabel Phunkwerk. Vorig jaar scoorden Till West & DJ Delicious een #28-hit met ‘Same man’. En in hetzelfde jaar nam DJ Delicious als DJ Delicious present Phunk-a-delic het nummer ‘Rockin’’ op (#57).

En Erick E? Hij scoorde na ‘Boogie down’ nog een hit: ‘The beat is rockin’’ (#14 in november). En verder draait ie lekker z’n rondjes, bijvoorbeeld op het Sneakerz strandfestival eerder dit jaar, of op Housequake in de Effenaar. Verder roept hij iedereen op om te gaan stemmen voor de prestigieuze jaarlijkse dj-verkiezing van het Britse blad DJ Magazine. De sluitingstermijn is 25 september en stemmen kun je hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten