zondag 12 oktober 2008

Come back voor Anastacia

Anastacia: I can feel you (59)

Veertig jaar is ze inmiddels, ze heeft al een bewogen leven achter de rug, maar als je haar zo in haar blootje in de badkuip ziet liggen, dan ziet ze er nog steeds fris en fruitig uit hoor. Anastacia Newkirk maakt een come back met haar zeventiende hit, ‘I can feel you’, na een afwezigheid van ruim twee jaar. In augustus 2006 stond ze voor de laatste week genoteerd met haar langlopende hit ‘I belong to you’, waarmee ze, in duet met Eros Ramazzotti, 31 weken genoteerd stond. In de tussentijd hield ze zich bezig met een eigen kledinglijn, ‘Anastacia by s. Oliver’, een eigen parfum, ‘Resurrection’, een bruiloft (vorig jaar trouwde ze met haar bodyguard, Wayne Newton) en het ‘Anastacia fonds’, een organisatie die informatie geeft over borstkanker en het belang van borstscans duidelijk maakt voor vrouwen die jonger zijn dan 35.

Anastacia was zelf 34 jaar toen bij haar bij toeval borstkanker werd geconstateerd. Ze was in het ziekenhuis voor een borstverkleining, omdat ze last had van haar rug. Bij een mammografie die als routinehandeling werd uitgevoerd voor zo’n operatie, werd bij haar een gezwel ontdekt. Anastacia was er gelukkig bijtijds bij en herstelde na een operatie en bestraling.

‘I can feel you’ is gekoppeld aan Anastacia’s nieuwe album, ‘Heavy rotation’, haar eerste nieuwe album sinds vier jaar. Op haar nieuwe plaat werkt ze samen met de producers Ne-Yo, the Heavyweights, Lester Mendez, JR Rotem and Rodney Jerkins.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten