woensdag 15 oktober 2008

Midweek: Robin S. onderweg naar #1

Het ziet er naar uit dat Gerard Joling maar kort van zijn vijfde #1-hit kan genieten. Twee remixen dreigen zijn feestje te verstoren: the Guru Josh project met ‘Infinity 2008’ en Robin S. met ‘Show me love 2008’, waarbij Robin de grootste kans maakt. Zowel ‘Bring me home’ van Nikki als ‘Schatje, mag ik je foto?’ van Gebroeders Ko zijn hard onderweg naar de top 10.

Van de binnenkomers noemen we ‘Womanizer’ van Britney Spears, ‘Take back the city’ van Snow patrol, ‘Miles away’ van Madonna, ‘Fell in love’ van Alain Clark en ‘Just a flirt’ van Miss Montreal.

Zijn concerten zijn in volle gang. En dus is het niet verwonderlijk dat ‘Wit licht’ van Marco Borsato terugstijgt naar #1, ‘Oktober’ van Bløf achterlatend op een tweede plek. Niet minder dan drie acts hopen op een top 5-positie: Keane met ‘Perfect symmetry’, de 3j’s met ‘De kamers van mijn hart’ en ‘Tchaikovsky’ van Janine Jansen. Buiten de top 10 zijn er nieuwe albums van de Buena vista social club (‘At Carnegie hall’), Rolling stones (‘Rolled gold+’), Fréderique Spigt (‘Vreemd’) en Kinderen voor kinderen (‘Buiten spelen’).


Wordt de Nederlandstalige hegemonie aan de singletop doorbroken door een remix? De maand ‘Oktober’ is nog niet voorbij, maar het lijkt nu al voorbij te zijn voor Bløf. Hoe het er werkelijk uit gaat zien, lees je vrijdag in een nieuwe Hitflits.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten