woensdag 26 november 2008

Midweek: strijd tussen Céline Dion en Guns ‘n roses

Het ziet er nog niet naar uit dat Marco Borsato zijn #1-hit ‘Dochters’ hoeft in te leveren. Beyoncé blijft aandringen met ‘If I were a boy’, maar veel zoden zet dat (nog) niet aan de dijk. En de andere kanshebbers zijn nog (ver) weg. Gerard Joling valt daar deze week niet onder. ‘Laat me alleen’, zijn postume duet met Rita Hovink maakt wel kans op een ruime top 10-notering. Iets dat Take that met de comeback single ‘Greatest day’ voorlopig wel kan vergeten. De vier heren mogen blij zijn als het nummer bij de bovenste 50 binnenkomt. Daarentegen mag Milow met ‘Yyo technology’ rekenen op een top 10-notering, misschien wel top 5!

Het is nog even afwachten of de Album Top 100 een nieuwe #1 kent. De grootste kanshebber is ‘Chinese democracy’ van Guns ’n roses, die ‘My love ultimate essential collection’ van Céline Dion op de hielen zit. Ook hoge binnenkomers in de top 10 zijn onderweg van Beyoncé (‘I am …Sasha Fierce’) en the Killers (‘Day and age’). Nikki redt het met ‘Naked’ waarschijnlijk net niet.

De singles zijn al geschud, de albums kunnen nog alle kanten op. Hoe het uiteindelijk wordt, lees je vrijdag in een nieuwe Hitflits.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten