woensdag 14 januari 2009

Midweek: wordt het Jordy van Loon of toch weer Milow?

Zeker is het dat ‘Dochters’ van Marco Borsato het veld moet ruimen. Alleen wie er uiteindelijk met de eer gaat strijken, is nog niet helemaal zeker. De kaarten lijken geschud voor ‘Ayo technology’ van Milow, dat dan weer terug naar #1 stijgt. Maar Jordy van Loon doet er alles aan om alsnog #1 te komen met ‘Verliefdheid’.Een vierde #1-hit zit er (nog) niet in voor Jeroen van der Boom met ‘Alles min één’, dat wel hoog in de top 10 zal binnenkomen. Andere binnenkomers zijn er vrijdag zeker van Dio feat. Sef met ‘Tijdmachine’, Kid Cudi vs Crookers met ‘Day ’n nite’, Funkerman feat. I-fan met ‘Remember’ en Alphabeat met ‘Boyfriend’.

In de Album Top 100 blijft ‘19’ van Adele #1, op de hielen gezeten door ‘Cats top 100’ van the Cats en ‘Greatest hits 25’ van Simply red. Ook daar een hoge binnenkomer: ‘Wait for evolution’ van de Staat, net buiten de top 10. Onderin zijn het Animal collective met ‘Merriweather post pavillion’ en Leine met ‘Truth be told’.


Gaat het Jordy van Loon lukken om alsnog #1 te komen met ‘Verliefdheid’? Voor een antwoord op deze vraag, moet je nog even geduld hebben tot vrijdag wanneer de definitieve lijsten bekend worden. Dan krijg je het antwoord in een nieuwe Hitflits.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten