zondag 21 juli 2013

Justin Timberlake komt na half jaar al weer met nieuw album

Justin Timberlake: Take back the night (60)

We kwamen Justin Timberlake al tegen in het nummer ‘Holy grail’ van Jay-Z op #97 (zie ook daar). Daarnaast staat ‘Mirrors’ van Timberlake ook nog in de lijst (op #45 in de 23e week) en komt hij met een nieuw nummer binnen, ‘Take me back the night’, waardoor hij met drie nummers genoteerd staat. Net als Bakermat, Bruno Mars en Macklemore & Ryan Lewis.

Hoewel Timberlake nog in maart van dit jaar het album ‘The 20/20 experience’ uitbracht (#2), komt hij in september al weer met een nieuw album. ‘The 20/20 experience: 2 of 2’, het vervolg dus. Mocht je deel 1 nog niet hebben, wacht dan even met de aanschaf, want gelijktijdig verschijnt ook ‘The 20/20 experience: The complete experience’, deel 1 & 2!

tegen sexueel geweld

‘Take back the night’ is de eerste single en de release ging niet zonder slag of stoot. De gelijknamige stichting, die zich inzet tegen seksueel geweld, was niet blij met de titel. Katherine Koestner, oprichtster van de stichting, was verontwaardigd dat Timberlake geen toestemming heeft gevraagd voor het gebruik van de naam. Timberlake liet weten de hele stichting niet te kennen, en dat zijn single daar helemaal los van staat. Daarnaast gaf hij aan, na zich verdiept te hebben in de stichting, veel respect daarvoor te hebben. En daar moeten ze het dan maar mee doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten