zondag 15 september 2013

(de nieuwe) Gordon presenteert drie singles

Gordon: Kom eens dichterbij (64) / Liefde overwint alles (80)

Twee hits in één keer voor Gordon? Jazeker, en het hadden er drie kunnen zijn, want ‘So this is me’, de titelsong van de serie ‘Hotter than my daughter’ heeft het (nog) niet gehaald. Jammer voor Gordon, want dan had hij als Nederlandse artiest een bijzonder record op zijn naam kunnen schrijven. Want twee hits in dezelfde week scoren is allang niet bijzonder meer. Op 8 april 2000 deed Doe maar dat al met ‘Watje’ (binnen op #11) en ‘Als niet als’ met Brainpower (op #19). Daarna volgden meer.

nieuw album

Waarom brengt Gordon drie singles tegelijk uit? Gordon: “Waarom niet?! Ik had zulke goede liedjes. Je kunt tegenwoordig alles downloaden en nu is er voor ieder wat wils. Leuk toch! We richten onze pijlen op ‘Kom eens dichterbij’,  dat nummer klinkt echt heel lekker en blijft goed in je hoofd hangen. Het is een nieuwe sound, echt een nieuwe Gordon. Dus het is een comeback.”
Voor alsnog scoort ‘Kom eens dichterbij’ (geschreven door René Schuurmans en Pieter van Schooten) ook het beste, want het komt binnen op #64. ‘Liefde overwint alles’ (geschreven door Gordon zelf), komt zestien plaatsen lager binnen, op #80. Al met al scoort hij in één week zijn 41e en 42e notering. Alle drie singles, die ook fysiek verkrijgbaar zijn, staan op het album ‘Liefde overwint alles’ dat in november verschijnt. Daarop staan duetten met Big, black & beautiful en B-Brave (‘Never nooit meer’).

nieuwe tv-programma’s

Dit najaar is Gordon op tv te zien in ‘Hotter than my daughter’, ‘Wie ben ik’ , ‘Hollands talent’ en samen met Gerard Joling in ‘Effe geen cent te makken’. Gordon zelf hoopt dat het geen overkill wordt. En drie singles dan?

Maitre Gims wil het alleen proberen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten