zondag 23 maart 2014

Gerard Joling komt weer naar je toe

#26 Gerard Joling: Ik proost met jou

De fans van Gerard Joling kennen het nummer ‘Ik proost met jou’ al geruime tijd, want het staat op het album ‘Ik ook van jou’ dat in mei 2013 verscheen en deze week op #66 op herhaling gaat. Voor de single is het nummer in een nieuw jasje gestoken (wij horen echter weinig verschil) en heeft Gerard er een clip bij opgenomen in de Van Dyke bar op het Leidseplein in Amsterdam.

‘Ik proost met jou’ moet een groter succes worden dan ‘Een vriend’, het postume duet met Toon Hermans dat in februari niet verder kwam dan een weekje op #33. En dus is voor de opgepimpte single alles uit de kast gehaald.

Als je het nummer download maak je kans op een avondje met Gerard in een kroeg in Amsterdam. Naast de download is er ook een fysieke cd-single met onder andere de videoclip en een Songfestival medley, opgenomen tijdens zijn ‘Lekker shows’ in het Ziggo Dome vorig jaar. Om het singletje aan de man/vrouw te krijgen, zal Gerard de komende tijd diverse instores doen, die er voor moeten zorgen dat het nummer alsnog een grote hit wordt. De aftrap van de promotie was afgelopen zondag in Life 4 you. Gerard komt weer naar je toe, dus je bent gewaarschuwd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten