zondag 21 september 2014

Mike Mago ‘leent’ Canadese zangeres

#43 Mike Mago & Dragonette: Outlines

In 2009 richtte Michiel Thomassen (Utrecht,12 maart 1979) het label BMKLTSCHRCRDS (spreek uit Boemklatsch Records) op. Langzamerhand verschoof zijn focus op het label naar zijn eigen carrière als artiest, onder de naam Mike Mago. Eind 2012 maakte hij het album Spontaneous Combustion, dat hem enige bekendheid opleverde.

Zijn nummers werden opgepakt door de radio, niet alleen in Nederland, maar ook daar buiten. Met ‘The show’ ging het, vooral in het buitenland, helemaal los. Het nummer werd vorig jaar in niet minder dan 20 landen uitgebracht. Voor the Opposites maakte Mike Mago eerder dit jaar de remix van ‘Laatste keer’.

Canada

Na success in het buitenland wordt het tijd dat ook Nederland voor de bijl gaat voor Mike Mago. Dat zou wel eens kunnen gebeuren met de single ‘Outlines’. En wie kan je daar beter voor vragen dan het Canadese Dragonette, dat eind 2010, begin 2011, een #1-hit scoorde met ‘Hello’? Hoewel Dragonette gevormd wordt door drie muzikanten, is het zangeres Martina Sorbara, die de successen boekt. Daarvoor gebruikt ze wel elke keer de groepsnaam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten