dinsdag 7 april 2015

Deelname BZ&T levert Jeffrey Heesen na acht jaar weer een hit op

#98 Jeffrey Heesen: Mag Ik De Zon Laten Schijnen

De finale op 6 maart van Bloed Zweet En Tranen, de zoektocht naar de nieuwe Nederlandse volkszanger(es),  verloor hij met 48% van Driekes. Dat belet de op 11 september 1990 geboren Jeffrey Johannes Jacob in het Brabantse Oss, echter niet om verder te gaan. De ondernemer in oud-ijzer, is geen onbekende in Megaland. Hij scoorde al twee keer eerder, maar dat was wel in 2008, zeven jaar geleden! Daarnaast scoorde Diana Dekkers met twee nummers, die door hem zijn geschreven. ‘Mag Ik De Zon Laten Schijnen’ op #98, is ook van zijn hand.

accordeon

Jeffrey Heesen kreeg de muziek van huis uit mee. Zijn vader, tevens caf├ębaas van ‘’t Kruugske’ in Oss, speelde gitaar en zong in lokale bandjes. Van zijn opa kreeg Jeffrey op 3-jarige leeftijd een accordeon. Sindsdien is hij verknocht aan het instrument. Op zijn twaalfde won Jeffrey een talentenjacht, waardoor hij de single ‘Hey Lieve Meid’ mocht opnemen

Er volgden nog een paar singles die weinig deden, tot ‘Blijf vannacht bij mij’ (#85) en ‘Raak Me Even Aan’ (#95). Beide nummers stonden twee weken genoteerd in 2008 en niet wekenlang zoals op zijn pagina op Wikipedia valt te lezen. De informatie is afkomstig van de site van Casper Janssen MusicPromotion. Maar volgens ons is Wikipedia daar niet voor bedoeld!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten