zondag 7 juni 2015

Dee kan het ook best af zonder Enzo Knol

#28 Dee: You            *** hoogste eerste weeks ***

Nee, ‘You’ van Dee is geen cover van de gelijknamige #2-hit van Judith (Jobse) uit 2001, die tegenwoordig als Déva Dyne muziek maakt met haar man, de producer Rick Snel. ‘You’ van Dee is een eigen compositie van Demira van der Zeeuw, geboren op 5 september 1997 en woonachtig in Zeist. Naast de compositie heeft ze het nummer ook zelf ingespeeld.

Dee werd twee jaar geleden bekend als de vriendin van Enzo Knol, de vlogger. Dagelijks zet hij om 16.00 uur een video op zijn eigen YouTube kanaal, van wat hij die dag heeft beleefd. Meer een half miljoen mensen volgen de belevenissen. Om 7 uur ‘s avonds komt daar nog een filmpje bij, maar dan over het computerspel Minecraft.

De twee hebben elkaar leren kennen op een feestje. Dat was voordat Knol op 9 juni 2013 zijn eerste vlog online zette. Drie maanden later kregen ze verkering. Aangezien Knol veel bij Demira verblijft, zit zij vaak in de filmpjes.

jongensvoetbal

Dee studeert aan het Herman  Jordan College in Zeist en wil na de zomer rechten gaan studeren in Utrecht. Ze is een enorme fan van Ajax en voetbalt zelf in een jongensteam. Dee speelt gitaar en piano. You’ is niet het eerste nummer dat ze opnam. Andere nummers zijn ‘Another Love’ van Tom Odell gecoverd met Max, een goede vriend en ‘Halleluja’ van Leonard Cohen met Kevin Doorns.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten