zondag 5 juli 2015

Jon Bellion ging uit frustratie zingen en rappen

#91 ZEDD feat. Jon Bellion: Beautiful Now

Sinds ‘Clarity’ feat. Foxes (#81 in 2013) is de Russisch/Duitse producer ZED (=Anton Zaslavski) een regelmatig bezoeker van de Single Top 100. Zijn grootste hitfeit tot nu toe is ‘Break Free’, dat hij maakte met Ariana Grande (#6 in 2014). Op ‘Beautiful Now’, zijn vijfde notering, zijn de vocalen van Jon Bellion. Het nummer is een track van True Colors, het tweede album van ZEDD.

zingen en rappen

Jonathan 'Jon' Bellion is een kerstkind, geboren op 26 december 1990 in Lake Grove, New York. Al op zijn veertiende begon hij met produceren voor anderen, maar stopte daarmee toen het iedere keer weer op dezelfde nummers aankwam. Zo’n zes jaar geleden stopte hij daarmee en ging uit pure frustratie zelf zingen en rappen.

Inmiddels heeft hij een eigen stijl ontwikkeld en na het maken van enkele mixtapes, werd hij gevraagd door anderen. Hij leverde een couplet aan van ‘The Monster’ van Eminem feat. Rihanna (#3 in 2013). En met Jason Desrouleaux (Jason Derulo) schreef hij het nummer ‘Trumpets’ (#11 in 2014) en produceerde het ook. Zijn grootste inspiratiebron is Kanye West. Momenteel doet Bellion zijn eigen The Definition Tour.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten