zondag 5 juli 2015

Selina Gomez wordt volwassen

#63 Selina Gomez feat. A$AP Rocky: Good For You

Na drie pophits, waarvan ‘I Want You To Know’ met ZEDD het hoogst kwam: #34 in april en mei van dit jaar, vind de Amerikaanse actrice/zangeres Selina Gomez het tijd voor een ander imago. Hoewel ze een passie heeft voor hiphop, mocht ze vanwege haar imago en de jonge leeftijd van haar fans, geen nummer opnemen met een rapper. Inmiddels is Selena 22 en is de tijd nu wel rijp om te komen met meer volwassen nummers.

‘Good For You’ is daarvan het eerste resultaat, voorloper van haar tweede album later dit jaar. Aanvankelijk zou het gewoon een nummer worden zonder gastbijdragen. Maar toen het nummer, geschreven in 45 minuten, zo’n beetje af was, stuurde Selena het naar rapper A$AP Rocky. Hij ging er mee aan de gang en nam zijn deel de dag daarna op. Selina koos voor hem, omdat ze zijn tweede album At.Long.Last.A$AP (#46 in mei), heel goed vind.

volwassen

Selina over het nummer: “This song represents the confidence that I truly have inside of me, and I think it's the vulnerable side that I've expressed, but it's also the combination of just feeling myself.” Het blijft niet bij dit nummer, want voor de hoes koos Selena een opvallende hoes: zittend op een stoel, slechts gehuld in een T-Shirt in een zeer gewaagde pose.

A$AP Rocky is het pseudoniem van Rakim Mayers, opgegroeid in de wijk Harlem in New York City. Zijn vader ging de bak in vanwege het verkopen van drugs, zijn oudere broer is vermoord. Niet echt een leuke omgeving voor een opgroeiende jongere en het is dan ook niet vreemd dat Rakim (zijn naam komt van het duo Eric B. & Rakim) al op jonge leeftijd aan het rappen sloeg, beïnvloed door onder andere Run DMC en Wu-tang clan. A$AP Rocky bracht twee albums uit: Long.LiveA$sap (#45 in 2013) en At.Long.Last.A$AP (#46 eind mei).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten