zondag 2 augustus 2015

Meek Mill nam nummer op met zijn aanstaande/ex

#92 Meek Mill / Nicki Minaj / Chris Brown: All Eyes On You

Nog maar een maand geleden scoorde de Amerikaanse hiphopper Meek Mill met zijn tweede album Dreams Worth More Than Money een 42e plaats in de Album Top 100. ‘All Eyes On You’ met Nicki Minaj en Chris Brown, is daarvan de eerste single en tevens zijn eerste hit bij ons, dus tijd voor een korte kennismaking.

Meek Mill,  geboren als Robert Rahmeek Williams op 6 mei 1987 in Philadelphia, Pennsylvania, groeide in armoe op. Via een oom belandde Robert in de hiphop en deed veel mee aan rapbattles. Na een aantal mixtapes bracht hij in 2012 het album Dreams And Nightmares, dat de tweede plaats bereikte van de Amerikaanse Billboard Top 200.

‘All Eyes On You’ maakte Meek Mill met twee oude bekenden: Nicki Minaj en Chris Brown. Met Nicki Minaj onderhield Mill tot voor kort een relatie. Hij zou gedumpt zijn vanwege een ruzie tussen Mill en rapper Drake. De laatste werd door Mill beschuldigd dat hij niet zelf alle nummers zou schrijven.
Dat leverde, rappers onder elkaar, de nodige disnummers op waarin ze elkaar zwart maakten. Daarop schijnt Minaj haar vriendje Mill gedumpt te hebben, terwijl ze in juni nog trouwplannen had. Ja het gaat daar hard aan toe in de rapwereld!

All Eyes On You’ bevat een sample van ‘Notorious Thugs’ van the Notorious B.I.G. feat. Bone-Thugs-N-Harmony uit 1997. Dat nummer bevatte een sample van ‘More Than Love’ van de Ohio Players uit 1978.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten