zondag 21 februari 2016

Dua Lipa is the one

#75 Dua Lipa: Be The One

Ondanks de hausse aan Lil’ Kleine nummers (elf stuks!), komt er toch nog een ander nummer binnen: ‘Be The One’ van Dua Lipa op #75. Drie weken geleden werd het nummer zowel 3FM Megahit als de Gerard Ekdom 5-sterren plaat. Deze week is het de Alarmschijf op 538.

Dua Lipa (Londen, 22 augustus 1995) heeft Albanese ouders, afkomstig uit Kosovo. Het muziektalent heeft ze van haar vader, die rockmuzikant was. Op haar veertiende begon ze met het plaatsen van covers die ze maakte van onder andere Christina Aguilera en Nelly Furtado op haar eigen YouTube-kanaal. In 2015 werkte ze aan haar debuutalbum dat later dit jaar verschijnt.


‘Be The One’ van Dua Lipa is na ‘Here’ van Alessia Cara (deze week op #64), de tweede artiest uit de Sound of 2016, dat een notering krijgt in de Single Top 100. De Sound of is een jaarlijkse lijst van artiesten die getipt worden door journalisten en mensen uit het vak. Het wachten is nu nog op Jack Garratt met ‘Breathe Life’, begin januari de ‘winnaar’. Deze week verschijnt Phase, zijn debuutalbum, dat we vrijdag ongetwijfeld in de Album Top 100 kunnen verwachten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten