dinsdag 17 mei 2016

Fajah Lourens: van actrice/model tot dj

#67 Faya & F1rstman feat. I Am Aisha: Squat

Zowel F1rstman als I Am Aisha scoorden dit jaar al een hit. F1rstman (= Hassan Syed) met ‘Op En Neer’ met Two Crooks (#68 in februari), I Am Aisha (=Aisha Echteld)  met ‘Zulke Dingen Doe Je’ feat. DIO (#95 in januari). Aisha is de dochter van Jetty Weels, van het trio Mai Tai dat in de jaren ’80 diverse hits scoorde waar onder ‘History’, (#9 in 1985).  Faya is dus de debutant deze week.

Fajah Hanna Nicole Lourens (geboren als Fajah Hanna Nicole Spierdijk; Amsterdam, 3 juli 1981), werd bekend als actrice in de soap GTST. Daarnaast eindigde ze in 2007 tiende in de talentenjacht ‘So You Wanna Be a Popstar’.
Na diverse rollen in tv-series en films en veel modewerk, heeft ze zich in 2011 toegelegd op het dj-en. Sinds 2013 is Faya de vaste dj in de Amsterdamse Club NYX. Inmiddels draait ze volop mee in binnen en buitenland. ‘Squat’ betekent  in het Nederlands ‘kniebuiging’. Het is echter ook een term die staat voor een standje tijdens de seks. In de videoclip gaat het vooral om het tonen van de billen. Iets waar rapper Def Rhymz ook al de nadruk oplegde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten