zondag 4 december 2016

Frenna dist Mula B

#48 Frenna: 777

Je kunt van alles vinden van de huidige Nederlandse rappers en hiphoppers, maar niet dat ze lui zijn. Nog maar drie weken geleden bracht Frenna zijn album Geen Oog Dichtgedaan’ uit, met niet minder dan zestien tracks. En nu komt hij alweer met een nummer dat niet op dat album staat: 777.

goed doel

Aanleiding voor ‘777’ is een geschil tussen Mula B en Frenna. In een item op het YouTube kanaal SuperGaande werden rappers gevraagd hoeveel geld ze op zak hadden. Mula B haalde € 3.000,-- uit z’n zak, Frenna had € 1300,-- bij zich. Korte tijd later liet Frenna op het hiphop platform 101Barz weten dat het niets voor hem was om geld te laten zien, waarop hij € 3000,--  overmaakte naar een goed doel.

diss

Velen zagen deze actie van Frenna als een vingerwijzing naar Mula B. Deze liet dat vervolgens dan ook weten op 101Barz. Dat liet Frenna weer niet over zijn kant gaan en daarom maakte hij de track ‘777’, waarop hij uithaalt naar Mula B.
In de rapwereld worden dit soort nuimmers distracks genoemd. Het is dus wachten op de reactive van Mula B. In ieder geval is er één partij die hier garen bijspint en dat is het niet nader genoemde goede doel waar Frenna de € 3000 naar over maakte. Waar blijft Mula B met zijn € 3000,--?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten