zondag 4 december 2016

the Weeknd scoort er dertien hits bij

Het is the Weeknd niet gelukt om met het album Starboy de eerste plaats te pakken in de Album Top 100. Zelfs een tweede plek was te hoog gegrepen, want daar staat Control van Kensington.

En dan te bedenken dat de achttien tracks van Starboy meer dan zes miljoen keer zijn gestreamd. In een gewone week zou dat meer dan voldoende zijn voor een eerste plaats. De afgelopen week was echter bijzonder, want het was de laatste week voor Sinterklaas en dan liggen de verkopen stukken hoger dan in andere weken, en dan hebben we het over enkele duizenden! Dat gaat dan ook op voor andere albums zoals dat van Kensington en de #1, Deel 37 – Voor Altijd Jong! van Kinderen voor Kinderen (zie de Hitflits).
Geen #1-album dus voor the Weeknd, maar wel dertien nieuwe noteringen. Van de achttien tracks halen zestien de Single Top 100. Drie daarvan stonden al in de lijst, dus dat maakt zestien in totaal, twee minder dan Justin Bieber op 19 november 2015 scoorde met zijn album Purpose. Hier volgen alle zestien tracks van the Weeknd:
#2 (3) Starboy feat. Daft Punk
#4 (34) I Feel It Coming, feat. Daft Punk
#25 Rockin’
#27 (74) Party Monster
#47 Sidewalks, feat. Kendrick Lamar
#55 Secrets
#60 Reminder
#63 Six Feet Under
#72 A Lonely Night
#76 True Colours
#79 False Alarm
#86 Attention                                                            
#93 Stargirl Interlude, feat. Lana Del Rey
#96 Die For You
#97 Love To Lay
#99 All I Know, feat. Future

Geen opmerkingen:

Een reactie posten