zondag 4 maart 2018

Josylvio pakt eerste plaats terug

#1 Josylvio: Catch Up
    *** terug op de eerste plaats / derde week op #1 ***

Dankzij de release van zijn album Hella Cash stijgt ‘Catch Up’ van Josylvio terug naar de eerste plaats van de Single Top 100. Nu voor de derde week in totaal. Dat hadden er vier kunnen zijn als niet Drake daar met ‘God’s Plan’ vorige week een stokje voor stak.
Maar ook voor Josylvio geldt: er staan weer andere hiphoppers/rappers te dringen om de eerste plaats over te nemen: ‘Fan’ van Ronnie Flex feat. Famke Louise, is binnen twee dagen al meer dan één miljoen keer gestreamd en maakt volgende week de meeste kans om het stokje van Josylvio over te nemen.

Josylvio mag niet klagen. Behalve dat ‘Catch Up’ terug stijgt naar de eerste plaats, komt zijn album Hella Cash ook nog eens binnen op de eerste plaats van de Album Top 100 (zie de albumflitsen). En dus scoort Josylvio een dubbelslag. Daarnaast krijgen alle veertien tracks van het album (want dat kan nog steeds), een notering in de Single Top 100. Hij is pas de elfde artiest die dat presteert. Hier volgen ze alle veertien:
#1 (2)  Catch Up
#4 Op Je Hoede feat. Hef & Moeman
#5 Skiemen feat. Frenna
#6 Fake Love
#11 Skittle Stacking
#12 Automatic
#16 Nefertiti
#18 Jompo feat. 3Robi
#19 Alles Of Niets feat. Sevn Alias
#21 Beweeg
#27 Gold Chain feat. Yade Lauren & Kevin
#28 Paars Licht
#35 Unstoppable
#42 No Go feat. Zefanio

Naast de veertien albumtracks staat Josylvio ook nog genoteerd met ‘Ride Or Die’, zijn vorige #1-hit. In de 23e week zakt het nummer van de 71e naar de 80e plaats.

Noemen we directe even de andere hiphophits van deze week:
#69 Lijpe feat. D-Double: A2
#86 Eves Laurent feat. KM & Frenna: Vibing Girl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten