zondag 8 april 2018

Kevin loopt dubbelslag mis

#2 Kevin, Lil’ Kleine & Chivv: Beetje Moe

Zowel Chivv  als Lil’ Kleine scoorden één of meerdere #1-hits. Chivv met ‘Ja!’ van Bizzey feat. Kraantje Pappie & Yung Felix, Lil Kleine al vier keer (twee keer met Ronnie Flex, twee keer met Boef, waarvan ook eentje met Sevn Alias). En even zag het er ook uit dat Kevin met ‘Beetje Moe’ feat. Lil’ Kleine & Chiv, er eentje zou scoren. maar toen kwam Boef met ‘Sofiane’, waardoor de eerste #1-hit voor Kevin de Gier nog even wordt uitgesteld en ook zijn eerste dubbelslag misloopt.
Reden tot klagen heeft Kevin zeker niet, want Lente, zijn debuutalbum pakt deze week al wel de eerste plaats van de Album Top 100. En zoals gebruikelijk bij hiphoppers, krijgen zo’n beetje alle tracks van het album ook een notering in de Single Top 100. Nog wel.

Helaas voor Kevin belandt Lente niet in het rijtje van albums waarvan alle tracks een notering krijgen. ‘Flex & Functioneer’ kwam (nog) niet verder dan een 120e plaats en staat in de Bubbling-Under, de wachtkamer van de Single Top 100. De overige twaalf noteringen zijn:
#2 (3)  Beetje Moe feat. Lil’ Kleine & Chivv

#32 Sunshine feat. Sigourney K
Voluit heet ze Sigourney Korper (Amstelveen, 26 januari 1987). Sigourney maakte tussen 2009-2010 deel uit van Zirkus Zirkus, een project van kinderzender Nickelodeon, ‘dat de grootste popact van Nederland en België had moet worden’. Met Zirkus Zirkus scoorde ze twee twee top 10-hits. In 2011 stopte Zirkus Zirkus, waarvan ook Niels Laurens Littooij deel uitmaakte. Sinds 2012 kennen we hem als zanger Nielsson. Sigourney volgde de Dansacademie Lucia Marthas, deed mee aan ‘So You Think You Can Dance’. In december 2017 bracht ze onder de naam Sigourney K het nummer ‘Small Talk’ uit. In februari maakte ze daar samen met Kenzo Alvares een dancevideo bij.

#33 Altijd Real
#36 Dakje Open
#41 Je Body feat. Boef
#52 (88) Tijdloos
#54 Money feat. Josylvio
#55 Gelijk Gelijk feat. Sevn Alias
#62 Migraine feat. 3Robi
#73 Blijf True
#71 Niet Alleen met Emms (op herhaling)
#83 Meid Uit De Hood feat. Jonna Fraser
Daarnaast scoort Kevin ook nog op #66 met het nummer ‘Barzalona’, samen met D-Double en Lijpe.

Noemen we nog even de andere hiphophits van deze week:
#4 SFB, Dopebwoy & Leafs: Drip
#5 Hardwell x Bizzey x Lil’ Kleine x Chivv: Ze Willen Mee
#44 $hirak feat. Adje & 3Robi & Josylvio: DM’s

Geen opmerkingen:

Een reactie posten