maandag 22 oktober 2007

Bad brothers hebben het toch goed

Bad brothers: Wat is het leven toch goed! (100)

Daar zullen de Bad brothers er dan ook wel eentje op gedronken hebben, toen op vrijdagmiddag bekend werd dat ‘Wat is het leven toch goed!’ nét binnen de Singel Top 100 terecht was gekomen. Want het nummer mag dan de hekkensluiter zijn, binnen is binnen, en bovendien scoren de twee hier hun zesde hit mee!

Bad brothers zijn Frank Hoek en Nol Roos, afkomstig uit ’s-Hertogenbosch. Ze zijn al zo’n vijfentwintig jaar vrienden en maken al vijftien jaar lang platen. Daarnaast doet Frank ook wel eens wat solo en Nol was enige tijd presentator van de programma’s ‘RTL shop’ en ‘Yorin shop’. In 2003 resulteerde de samenwerking in de twee hits: ‘Kunnen wij het maken’ (#56) en ‘I am sailing’ (#55). In 2004 scoorden ze hun grootste hit tot nu toe: ‘Los geht es’ , samen met Dj Goldfinger (#31) en begin 2005 waren ze er weer, met ‘Rocky’ (#57). ‘Wat is het leven toch goed!’ is niet hun eerste notering dit jaar, want in februari kwamen ze ook al even langs met ‘'n Bakske koffie’, dat het drie weken volhield met als hoogste notering #73.

‘Wat is het leven toch goed’ is een Nederlandstalige bewerking van ‘Even the bad times are good’ van the Tremeloes uit 1967 (#3). Luister hier naar dat origineel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten