woensdag 24 oktober 2007

Midweek: Hazes en Melua houden stand

Als we de tussentijdse lijsten bekijken, hoeven we geen veranderingen aan de top van de Single Top 100 en Album Top 100 te verwachten. Bij de singles hebben de Hazessen nog altijd een confortabele voorsprong op de Nederlandstalige concurrentie. Froger, Van der Boom, Bløf, ze volgen allemaal op respectabele afstand van de dode vader en zijn valszingende zoon.

Nederlandstalige concurrentie is er op til van niemand minder dan Dries Roelvink! Zijn nieuwe single heet 'Doktersroman' en het kan wel eens de hoogste nieuwkomer gaan worden aanstaande vrijdag. Verder gaan we natuurlijk de onvermijdelijke Elvis-single verwelkomen. Verdere kanshebbers voor nieuwe noteringen zijn the Girls, Krezip en Sonny J; de Megaman hoopt daarnaast nog op een nieuwe hit voor Mega Mindy.

Ook in de Album Top 100 blijft de koppositie onveranderd; tegen de verwachting van de Megaman in houdt Katie Melua het nog wel een weekje langer uit op #1. De Megaman tipte afgelopen maandag nog de nieuwe plaat van K3, maar de verkoop daarvan valt vooralsnog tegen; het ziet er naar uit dat de drie Vlaamse dames op #3 gaan binnenkomen, en dat is zelfs nog een plaatsje lager dan de verwachte binnenkomst van de verzamelaar van Andrea Bocelli.

Andere kerstcadeautjes in de aanstaande Album Top 100 zijn van Neil Young, Janine Jansen, Juanes en Is ook schitterend. Van Morrison en Santana kunnen wel eens met een verzamelaar gaan scoren, de Kinderen voor kinderen komen er ook weer aan, maar de verkopen van Erik Hulzebosch zijn voorlopig nog niet om over naar huis te schrijven. Gelukkig voor hem is de eerste nachtvorst al weer geweest...

Check komende vrijdag hoe de definitieve Single Top 100 en Album Top 100 eruit zien!

1 opmerking:

  1. Nou zo erg vals zingt die kleine Dre nu ook weer niet een beetje overdreven.

    BeantwoordenVerwijderen