zondag 24 februari 2008

Kylie heeft een geheime dure aanbidder

Kylie: In my arms (47)

‘In my arms’ is de 31ste notering voor Kylie Ann Minogue. Het nummer is de opvolger van ‘Two hearts’ dat in november tot #29 kwam. Sinds die notering noemt ze zich Kylie. 2007 was het jaar waarin Kylie met een nieuw album ‘X’ kwam, nadat ze hersteld was van borstkanker. Ondanks dat ze een tijdje afwezig was, was de Britse muziekindustrie haar nog niet vergeten. Tijdens de 27ste uitreiking van de BRIT awards, de belangrijkste Britse muziekprijzen, afgelopen woensdag 20 februari, kreeg ze er eentje voor ‘beste buitenlandse zangeres’. Hier volgen alle winnaars:
NATIONAAL:
- Mark Ronson: beste zanger
- Kate Nash: beste zangeres
- Arctic monkeys: beste groep
- Arctic monkeys met ‘Favourite worst nighmare’: beste album
- Mika: beste nieuwkomer
- Take that: beste live act
- Take that met ‘Shine’: beste single
INTERNATIONAAL:
- Kanye West: beste zanger
- Kylie Minogue: beste zangeres
- Foo fighters: beste groep
- Foo fighters met ‘Echoes, silence, patience & grace’: beste album

Paul McCartney kreeg de award voor ‘outstanding contribution’, een oeuvreprijs dus. Singer-songwriter Adele kreeg de publieksaward.

Dankzij de BRIT awards zijn een aantal albums flink gestegen. 'Version' van Mark Ronson stijgt van 22 naar #4 en 'Back to black - the luxe edition' van Amy Winehouse sprint van 14 naar #3 in de Britse albumlijst.

Minder sexy imago

Kylie wordt in mei veertig jaar en vindt dat daar een wat ingetogener uiterlijk bij hoort. Via haar stylist William Baker liet ze afgelopen woensdag weten van haar sexy imago af te willen. Tijdens haar aankomende Europese tournee zal ze dan ook discretere en stijlvollere kleding dragen. Topontwerper Jean Paul Gaultier zal haar een meer volwassener look aanmeten. Na afloop van de BRIT awards ging Kylie nog even naar een Londense club om haar award te vieren. Daar kreeg ze een flawless voorgeschoteld, een cocktail van Louis XII cognac, Crystal Rose champagne, bruine suiker en blaadjes 24-karaats eetbaar goud. Op de bodem lag een 11-karaats diamanten ring. De ober die de cocktail serveerde, werd vergezeld van twee bodyguards, die naast Kylie bleven staan totdat ze haar cocktail had opgedronken. Wie de aanbidder was, is onduidelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten