woensdag 3 december 2008

Midweek: dankzij Britney Spears en Take that is het circus weer in het land

Beyoncé komt met ‘If I were a boy’ dichter in de buurt van ‘Dochters’ van Marco Borsato. Maar gezien de midweek van woensdag verwachten we niet dat Marco zijn #1-hit kwijt raakt. Kanye West is met ‘Love lockdown’ onderweg naar zijn tweede top 10-hit dit jaar. En (voorlopig) geen top 10 is voor ‘Laat ons niet alleen’ van Danny de Munk & Dave en Monique Smit met ‘Stel je voor’, titelnummer van haar album. Monique verwachten we rond de 50, D&D misschien nog bij de bovenste 30. Dat hangt af van een eventuele downloadnotering.

Twee weken duurde de hegemonie van Céline Dion, want aanstaande vrijdag neemt Lionel Richie het van haar over met zijn ‘Symphonica in rosso 2008’. Ook nieuw, rond de tiende plek, is ‘Circus’ van Britney Spears. En ook Take that heeft wat met het circus, want hun nieuwste album heet ‘The circus’, dat genoegen moet nemen met een notering in de onderste helft. In de Britse midweek staat het album al op #1, ver boven de rest. En voor het geval je het nog niet wist: ‘Het wordt winter’, toevallig ook de titel van het nieuwste album van Paul de Leeuw, dat we rond de 30 binnen verwachten.

Nog twee dagen en dan worden de definitieve lijsten bekend. En dan zijn wij er ook weer met een nieuwe Hitflits. Weten we ook of de winter heeft doorgezet (voor Paul de Leeuw).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten